Vodafone is een van de vier grote providers van Nederland, en is ook in andere Europese landen actief. Dit moet je weten over de sim only’s van Vodafone.

Dit moet je weten over je Vodafone abonnement

Naast KPN, T-Mobile en Tele2 is Vodafone één van de vier grote providers in Nederland met een eigen netwerk. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan abonnementen, van abonnementen zonder databundel tot bundels van wel 40GB. Je kunt ook extra’s aan je abonnement toevoegen in de vorm van BloX, waarmee je bijvoorbeeld extra belminuten of data koopt voor buiten de EU.

Samen met KPN is Vodafone een van de duurdere providers op het gebied van sim only-abonnementen. Daar staat tegenover dat het netwerk van Vodafone doorgaans als één van de betere uit de bus komt. Vodafone biedt Start- en Red-abonnementen, waarbij die laatste variant altijd met onbeperkt bellen geleverd wordt. Je kunt daarnaast kiezen uit looptijden van één of twee jaar bij de abonnementen van Vodafone.

Vodafone abonnement

Korting met Ziggo

Vodafone is een tijdje geleden gefuseerd met Ziggo, en biedt dan ook korting voor klanten die ook vast internet afnemen bij Ziggo. Met deze zogeheten ‘gratis extra’s’ krijg je 5 euro korting op je Vodafone Red-abonnement, met bovendien een dubbele databundel. Daarnaast krijg je een extra tv-pakket, wat het zenderaanbod een stuk uitgebreider maakt.

In de prijsvergelijker van OnlySim staan altijd de goedkoopste Vodafone sim only’s voor je klaar. Zo vind je altijd een sim only die aan jouw specifieke behoeftes voldoet. Heb je liever een smartphone bij je abonnement? Kijk dan ook eens in de iPhone-koopgids op zustersite iPhoned. Op Android Planet kun je daarnaast terecht om alle Android-smartphones te vergelijken.