Tele2 is nog relatief nieuw op de Nederlandse telecommarkt, maar al haast niet meer weg te denken. Hier moet je aan denken as je erover nadenkt een Tele2-abonnement te nemen.

Dit moet je weten over je Tele2 abonnement

Tele2 was één van de eerste bedrijven die abonnementen introduceerde, die een écht onbeperkte databundel bieden. Op moment van schrijven kost een onbeperkte sim only 25 euro per maand, waarbij je ook een onbeperkte belbundel krijgt. Binnen Nederland kun je daarmee onbeperkt data gebruiken, al moet je bij meer dan 5GB op één dag wel je bundel even verlengen met een sms’je.

Wat de prijzen van abonnementen betreft, probeert Tele2 deze zo laag mogelijk te houden. Het bedrijf concurreert dan ook met andere prijsvechters, met als grootste voordeel de abonnementen zonder datalimiet. Abonnementen bij Tele2 zijn standaard voor twee jaar, maar voor een euro extra mag je je abonnement ook maandelijks opzeggen.

Tele2 Unlimited

Je kunt bij Tele2 korting krijgen als je je vrienden aanmeldt via Vriendenvoordeel. Voor iedereen die je uitnodigt om een abonnement bij Tele2 te nemen, krijg je een geldbedrag op je rekening gestort. Deze actie heeft geen einddatum, dus je kunt nog even nadenken over de overstap.

Tele2 voor thuis

Tele2 heeft ook pakketten voor vast internet, telefonie en televisie. Hier is geen combinatievoordeel bij mogelijk: volgens Tele2 zijn haar prijzen altijd al zo laag mogelijk. Het loont dus niet om ook je vaste abonnement bij Tele2 onder te brengen.

In de prijsvergelijker van OnlySim vind je altijd het meest actuele aanbod als je op zoek bent naar een Tele2 sim only. Hier staan niet alleen de laagste prijzen op een rijtje, maar ook de laatste bundels en abonnementen. Heb je liever een abonnement met een smartphone? Dan kun je ook eens in de iPhone-koopgids op zustersite iPhoned kijken. Daarnaast kun je op Android Planet terecht om alle Android-smartphones te vergelijken.