T-Mobile is internationaal één van de grootste providers, onder meer in Duitsland en de Verenigde Staten. Dit moet je weten over de sim only’s van de roze provider.

Dit moet je weten over je T-Mobile abonnement

T-Mobile is één van de vier grote providers in Nederland met een eigen netwerk, en begon als eerste provider met de uitrol van een 4G-netwerk. Naast Tele2 is het ook de enige van de providers die abonnementen aanbiedt die écht onbeperkt zijn. Op moment van schrijven kost een onbeperkt abonnement bij T-Mobile 35 euro per maand, waarbij je 10GB buiten Nederland mag opmaken en onbeperkt kunt internetten binnen de landsgrenzen.

T-Mobile zit wat zijn prijzen betreft doorgaans tussen de prijsvechters en de grote providers in. De roze provider biedt regelmatig abonnementen met korting aan, waarmee je flink kunt besparen. Als je een abonnement afneemt bij T-Mobile, kies je uit een looptijd van één of twee jaar.

T-Mobile abonnement

Bij T-Mobile kun je extra korting krijgen op je maandfactuur als je je abonnement combineert met die van je vrienden. Meld je een vriend aan voor een T-Mobile-abonnement met Vriendenkorting, dan krijgen zowel jij als je vriend(in) eenmalig 25 euro korting op je factuur.

Halverwege december 2017 maakte T-Mobile bekend dat het bedrijf Tele2 over wilde nemen. Samen met de Zweedse provider wil T-Mobile een vuist maken tegenover KPN en VodafoneZiggo, die volgens de ceo van het bedrijf “te lang vrij spel hebben gehad”. Het merk Tele2 blijft bestaan, maar wat dit in de praktijk voor klanten gaat betekenen is nog onduidelijk.

Extra voordeel met T-Mobile Samen

Maar er is meer voordeel te behalen via T-Mobile Samen. Als je een groep vormt met vrienden die al bij T-Mobile zitten, krijg je vijf euro korting per persoon per maand. Bovendien kun je onderling gratis met elkaar bellen. Het loont dus om deze groep te vormen met mensen met wie je veel contact hebt.

T-Mobile biedt daarnaast ook pakketten met vast internet aan. Deze kun je (nog) niet combineren met je mobiele abonnement, zoals je dat bij bijvoorbeeld KPN of Vodafone wel kan.

In de prijsvergelijker van OnlySim vind je altijd de beste aanbiedingen voor een T-Mobile sim only. Hier vind je niet alleen de laagste prijzen, maar ook het meest uitgebreide aanbod dat bij jouw behoeften past. Heb je liever een abonnement met een smartphone? Dan kun je ook eens in de iPhone-koopgids op zustersite iPhoned kijken. Daarnaast kun je op Android Planet terecht om alle Android-smartphones te vergelijken.