KPN is één van de grootste en oudste providers van Nederland. Dit moet je weten als je overweegt een KPN abonnement te nemen.

Dit moet je weten over je KPN abonnement

KPN is één van de oudste bedrijven van Nederland, maar heeft in de afgelopen jaren niet stilgezeten. Zo komt het netwerk van het bedrijf telkens als één van de betere uit de test, en was als eerste met een landelijk dekkend 4G-netwerk.

Sim only-abonnementen bij KPN zijn niet de goedkoopste, maar bieden wel veel waar voor je geld. Ieder abonnement heeft standaard toegang tot het 4G-netwerk van KPN en alle Zorgeloos-abonnementen worden met een onbeperkte bel- en sms-bundel geleverd. Je kunt daarnaast je abonnement iedere maand omhoog en omlaag aanpassen, hoewel je niet lager kunt gaan dan het abonnement waarop je bent ingestapt.

KPN abonnement

KPN Compleet

Eén van de voordelen die je krijgt bij KPN hangt samen met het afnemen van vast internet in combinatie met je mobiele abonnement. Het kan namelijk flink schelen als je zowel je mobiele als je vaste abonnement bij KPN afsluit. Dit kan ook als je internet van XS4ALL hebt, een dochterbedrijf van KPN.

Met KPN Compleet krijg je vijf euro korting op de totale maandprijs, een dubbele databundel in de hele EU en gratis onderling bellen tussen alle (mobiele) abonnementen. Neem je ook televisie af bij KPN, dan krijg je ook nog eens een gratis extra zenderpakket. Ook kun je MB’s delen met iedereen die op jouw adres een KPN Mobiel-abonnement heeft. Handig voor wanneer je door je data heen bent, maar iemand anders nog tegoed over heeft.

In onze prijsvergelijker vind je altijd de beste aanbiedingen voor een KPN sim only. Hier vind je niet alleen de laagste prijzen, maar ook het meest actuele aanbod. Heb je liever een abonnement met een smartphone? Dan kun je ook eens in de iPhone-koopgids op zustersite iPhoned kijken. Daarnaast kun je op Android Planet terecht om alle Android-smartphones te vergelijken.