Toon filters

Ziggo Sim Only abonnement

De beste alleen bellen, bellen en internetten, groot verbruik en goedkoopste deals op een rij.

MinSMSMBAansluitkostenMaandprijs
1mnd
500 min
500
onbeperkt sms
minofsmsofMB
1.500 MB
(225 Mbps)
1 maand
onbeperkt sms
1.500 MB(225 Mbps)€ 10,00Eenmalige kosten
€ 15,00p/mnd
Bij Belsimpel
1mnd
onbeperkt min
0
onbeperkt sms
minofsmsofMB
4.500 MB
(225 Mbps)
1 maand
onbeperkt sms
4.500 MB(225 Mbps)€ 10,00Eenmalige kosten
€ 25,00p/mnd
Bij Belsimpel

Onze beoordeling van Ziggo Sim Only abonnementen

Ben je al klant bij Ziggo en zoek je een nieuwe Sim Only? Dan kun je bij de kabelaar een telefoonabonnement met korting afsluiten. Hierboven zie je hoe Ziggo scoort als mobiele provider. Het oordeel is gebaseerd op de jarenlange ervaring van onze telecomexperts en maakt het makkelijk en om Ziggo te vergelijken met andere providers.

Voor- en nadelen van een Ziggo Sim Only abonnement

 • Maandelijks opzegbaar en aanpasbaar
 • Onbeperkt bellen en sms’en bij de uitgebreidere abonnementen
 • Maak op twee miljoen locaties in Nederland gratis gebruik van WifiSpots
 • Als je databundel op is kun je blijven internetten met een lagere snelheid
 • Alleen voor bestaande klanten van Ziggo
 • Geen Sim Only’s met alleen data
 • Korting vervalt als je je vaste diensten van Ziggo opzegt
 • Geen mogelijkheid om extra MB’s aan te schaffen

Sim Only abonnement Ziggo: nieuw of verlengen?

Bestel je een Sim Only bij Ziggo, dan dien je klant van het kabelbedrijf te zijn. Bij nieuwe abonnementen worden geen kosten in rekening gebracht voor de simkaart of aansluiting. Stap je over van een andere provider, dan kun je gebruikmaken van nummerbehoud. Er zijn geen speciale aanbiedingen voor bestaande klanten die verlengen. Dat is ook wel logisch, aangezien elke Sim Only maandelijks opzegbaar en aanpasbaar is.

Let hierop bij het afsluiten van een Ziggo Sim Only

 • Elk abonnement is maandelijks opzegbaar en aanpasbaar
 • De korting op je Sim Only vervalt als je je vaste Ziggo-diensten opzegt
 • Toeslag voor gebruik van je mobiele abonnement in het buitenland
 • Onbeperkt bellen en sms’en bij uitgebreidere abonnementen
 • Gratis internet op twee miljoen locaties in Nederland met WifiSpots

Wat je moet weten over Ziggo

Klanten van Ziggo kunnen bij het kabelbedrijf niet alleen terecht voor tv, internet en vaste telefonie, maar ook voor Sim Only abonnementen. Voor een vast bedrag per maand krijg je onbeperkte sms’jes, een (onbeperkte) belbundel en de beschikking over 4G. Ziggo maakt gebruik van het mobiele netwerk van Vodafone en biedt net als die provider hoge internetsnelheden. Daarmee kun je snel surfen, hd-video’s streamen en naar hartelust downloaden. Bij de uitgebreidere abonnementen krijg je een grote databundel en er is een familie-abonnement waarmee je onbeperkt belt en een flinke databundel kunt delen.

Als je bundel op bijna op is, stuurt Ziggo een sms. Nadat je je limiet overschrijdt kun je blijven internetten, maar wel met een lagere snelheid. Die is voldoende om te appen en mailen, maar veel meer kun je er niet mee. Door een sms’je te sturen kun je de snelheid verhogen, waarna je een klein bedrag per MB betaalt. Ga je structureel over de limiet heen, dan kun je je Sim Only maandelijks aanpassen.

Helaas biedt Ziggo niet de mogelijkheid om een Sim Only met alleen data te kiezen, of eentje met enkel belminuten/sms’jes. Elk abonnement is wel maandelijks opzegbaar, zodat je flexibel bent om over te stappen als je elders een betere deal hebt gevonden. Een ander groot voordeel is dat je toegang tot WifiSpots krijgt. Op twee miljoen locaties in Nederland kun je verbinden met gratis wifi-hotspots, zodat je datagebruik niet af gaat van je bundel.

Ga je naar het buitenland, dan kun je gebruik blijven maken van je bel- en databundel. Wel rekent Ziggo een toeslag voor het gebruik in het buitenland, afhankelijk van het land waar je je bevindt. Hoe het precies zit met de tarieven en voorwaarden lees je op de site van Ziggo. De provider heeft een limiet gezet op bellen en internetten in het buitenland, maar die ligt vrij hoog. In het buitenland is het daarom slim om zoveel mogelijk van wifi gebruik te maken.

Als bestaande klant kan het aantrekkelijk zijn om ook je mobiele abonnement bij Ziggo af te sluiten. Je krijgt dan korting op je Sim Only en diverse voordelen als WifiSpots en de optie om je abonnement maandelijks op te zeggen. Hierboven vind je het huidige aanbod van Ziggo, dat je kunt vergelijken en filteren op basis van je voorkeuren. Advies nodig? Maak gebruik van de Keuzehulp of neem (telefonisch) contact op met onze telecomexperts. Zij helpen je graag met het vinden van de beste Sim Only.