Vodafone Sim Only abonnement

Vergelijk Vodafone Sim Only abonnement. Vind eenvoudig de goedkoopste Sim Only abonnementen en bespaar direct!

Min SMS MB Aansluitkosten Maandprijs
24mnd 150 min
onbeperkt sms
1,000 MB 
onbeperkt sms 1,000 MB (250 Mbps) €0,00
€12,50p/mnd
Bij Vodafone
12mnd 150 min
onbeperkt sms
1,000 MB 
onbeperkt sms 1,000 MB (250 Mbps) €0,00
€13,50p/mnd
Bij Vodafone
24mnd 150 min
onbeperkt sms
2,000 MB 
onbeperkt sms 2,000 MB (250 Mbps) €0,00
€15,50p/mnd
Bij Vodafone
12mnd 150 min
onbeperkt sms
2,000 MB 
onbeperkt sms 2,000 MB (250 Mbps) €0,00
€16,50p/mnd
Bij Vodafone
24mnd 150 min
onbeperkt sms
3,000 MB 
onbeperkt sms 3,000 MB (250 Mbps) €0,00
€18,50p/mnd
Bij Vodafone
12mnd 150 min
onbeperkt sms
3,000 MB 
onbeperkt sms 3,000 MB (250 Mbps) €0,00
€19,50p/mnd
Bij Vodafone
24mnd onbeperkt min
onbeperkt sms
10,000 MB 
onbeperkt sms 10,000 MB (250 Mbps) €0,00
€27,00p/mnd
Bij Vodafone
12mnd onbeperkt min
onbeperkt sms
10,000 MB 
onbeperkt sms 10,000 MB (250 Mbps) €0,00
€28,00p/mnd
Bij Vodafone
24mnd onbeperkt min
onbeperkt sms
20,000 MB 
onbeperkt sms 20,000 MB (250 Mbps) €0,00
€31,00p/mnd
Bij Vodafone
12mnd onbeperkt min
onbeperkt sms
20,000 MB 
onbeperkt sms 20,000 MB (250 Mbps) €0,00
€32,00p/mnd
Bij Vodafone
Meer aanbiedingen

Alles wat je moet weten over Vodafone sim only-abonnementen

Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over de sim only-abonnementen van Vodafone. Daarnaast vind je alle actuele aanbiedingen van de provider, die je filtert op basis van jouw voorkeuren. Zo kun je geen of juist heel veel data kiezen en precies bepalen hoeveel belminuten en sms’jes je nodig hebt. Kom je er niet uit? Onze telecomexperts helpen je graag (telefonisch) verder en met de Keuzehulp zie je in een handomdraai welke sim-only bij je past.

Het kan best een uitdaging zijn om een geschikt sim only-abonnement te vinden. Daarom helpen we je graag met kiezen door te laten zien hoe Vodafone scoort op belangrijke punten, zoals bereik en service. Op die manier kun je de provider eenvoudig vergelijken met de concurrentie. Hieronder vind je de beoordeling van onze telecomexperts, gebaseerd op jarenlange ervaringen met Vodafone sim only-abonnementen.

Welke sim only-abonnementen kan ik bij Vodafone afsluiten?

De Vodafone sim only-abonnementen zijn er in verschillende varianten. Zo heb je voordelige instapabonnementen geschikt voor mensen die relatief weinig bellen en sms’en en niet of nauwelijks gebruikmaken van mobiel internet. Heb je een groter budget, dan kun je kiezen voor een uitgebreider abonnement met meer data en onbeperkte belminuten/sms’jes. Vodafone biedt ook abonnementen voor grootverbruikers met onbeperkte minuten, sms’jes en data.

Ga je naar een bestemming buiten de EU, dan kun je weliswaar blijven bellen, sms’en en internetten, maar betaal je wel hogere tarieven. Die zijn afhankelijk van je bestemming en te raadplegen op de website van Vodafone. Je kunt voor vertrek ook een buitenlandbundel afsluiten om de kosten te beperken. Vodafone stuurt je een sms als je bundel (bijna) op is. Wil je hoge buitenbundelkosten voorkomen in het buitenland, dan kun je een datalimiet instellen. Dat kan via de My Vodafone-app, die ook inzicht in je verbruik geeft.

Waar moet ik op letten als ik een Vodafone sim only-abonnement afsluit?

 • Vodafone heeft een landelijk dekkend 4G-netwerk
 • Hogere tarieven voor gebruik in het buitenland
 • Eenjarige sim-only’s zijn iets duurder dan tweejarige
 • Met uitgebreidere abonnementen kun je onbeperkt bellen en sms’en
 • Als je Vodafone Mobiel combineert met Ziggo, krijg je meer data en extra tv-zenders

Wat zijn de voordelen van een Vodafone sim only-abonnement?

 • Betrouwbaar en snel netwerk met landelijke dekking
 • Meer data, belminuten en sms’jes voor een lager maandbedrag
 • Klantenservice is 24/7 te bereiken
 • Onbeperkt bellen en sms’en met de uitgebreidere abonnementen

Wat zijn de nadelen van een Vodafone sim only-abonnement?

 • Duurder ten opzichte van vergelijkbare concurrenten
 • 25 euro aansluitkosten voor nieuwe klanten
 • Data, minuten en sms’jes die je overhoudt kun je niet meenemen
 • Minimale contractduur is één jaar

Kan ik mijn sim only abonnement van Vodafone combineren?

Ja, met de Non-Stop Extra’s van Vodafone en Ziggo krijg je extra korting op je mobiele abonnement. Heb je ook vast internet of digitale televisie van de provider, dan krijg je 5 euro korting per maand en dubbele data. Ook krijg je een extra tv-pakket naar keuze, zoals Ziggo Sport Totaal. Via OnlySim weet je zeker dat je dat voordeel niet mist. Onze vergelijker laat je namelijk ook combivoordeel meenemen in je vergelijking.

Heeft Vodafone een betrouwbaar netwerk

Vodafone is wereldwijd actief en heeft in Nederland een eigen landelijk dekkend mobiel netwerk heeft. Daar maken ook virtuele providers als hollandsnieuwe gebruik van, maar voor de hoogste datasnelheden moet je bij Vodafone zelf zijn.

Ik wil mijn Vodafone sim only abonnement verlengen

Je Vodafone-abonnement verlengen gebeurt automatisch. Heb je een abonnement van één of twee jaar en zeg je dat niet op, dan houdt de provider het abonnement gewoon actief voor je. Aan je voorwaarden verandert niks: ben je tevreden met je huidige abonnement, dan kun je dat gewoon aanhouden. Bovendien is het abonnement dan opeens maandelijks opzegbaar, dus je bent extra flexibel.

Wil je profiteren van een Vodafone sim only-aanbieding, check dan ook even onze vergelijker. Vaak geeft Vodafone namelijk korting op een nieuw abonnement. Op OnlySim vind je de beste aanbiedingen, zodat je weet of het de moeite is om te verlengen.

Ik wil mijn abonnement bij Vodafone opzeggen

Je Vodafone-abonnement opzeggen is vrij makkelijk. Bel naar het nummer 1200, en een contactpersoon van Vodafone regelt het vervolgens voor jou. Hou er wel rekening mee dat eventuele combivoordelen ook verdwijnen als je je mobiele abonnement stopt.


Hoe kan ik Vodafone sim only’s vergelijken?

Hierboven lees je alles over de sim only-abonnementen van Vodafone. Ook zie je meteen de beste aanbiedingen voor Vodafone, die je met de filters verder aanpast aan jouw voorkeuren. Je kunt de grootte van de databundel bepalen, het aantal belminuten en sms’jes en de gewenste contractduur. Kom je er toch niet helemaal uit? Vraag het dan (telefonisch) aan een van onze experts of gebruik de Keuzehulp om erachter te komen welke Vodafone sim-only bij jou past.

Ga je voor een nieuw Vodafone sim only-abonnement, dan kun je kiezen voor één- of tweejarige verbintenis. In het laatste geval ben je iets goedkoper uit, omdat de provider je logischerwijs langer aan zich wil binden. Houd er wel rekening mee dat je bij een nieuw abonnement aansluitkosten (25 euro) moet betalen, en dat de maandelijkse kosten enkele euro’s hoger liggen. Heb je de mogelijkheid om te verlengen, dan ben je voordeliger uit. Je krijgt korting en hoeft geen aansluitkosten te betalen.