Robin Mobile Sim Only abonnement

Vergelijk Robin Mobile Sim Only abonnement. Vind eenvoudig de goedkoopste Sim Only abonnementen en bespaar direct!

Min SMS MB Aansluitkosten Maandprijs
1mnd onbeperkt min
onbeperkt sms
onbeperkt 
onbeperkt sms onbeperkt (5 Mbps) €0,00
€19,95p/mnd
Bij Robin Mobile
1mnd onbeperkt min
onbeperkt sms
onbeperkt 
onbeperkt sms onbeperkt (10 Mbps) €0,00
€29,95p/mnd
Bij Robin Mobile
1mnd onbeperkt min
onbeperkt sms
onbeperkt 
onbeperkt sms onbeperkt (15 Mbps) €0,00
€34,95p/mnd
Bij Robin Mobile
1mnd onbeperkt min
onbeperkt sms
onbeperkt 
onbeperkt sms onbeperkt (25 Mbps) €0,00
€39,95p/mnd
Bij Robin Mobile

Onze beoordeling van Robin Mobile sim only-abonnementen

Met de abonnementen van Robin Mobile heb je ontzettend grote databundels én profiteer je van onbeperkt bellen en sms’en op het stabiele netwerk van KPN. Maar hoe scoort de provider op het gebied van belangrijke zaken als bereik en service? Het antwoord krijg je hierboven. De beoordeling is gebaseerd op de jarenlange ervaring van onze telecomexperts en maakt het eenvoudig om Robin Mobile te vergelijken met andere mobiele providers.

Voor- en nadelen van een Robin Mobile sim only-abonnement

 • Elk abonnement biedt veel data, onbeperkte belminuten en sms’jes
 • Robin Mobile maakt gebruik van het KPN-netwerk
 • Geen buitenbundelkosten binnen Nederland
 • Maandelijks opzegbaar en aanpasbaar
 • Alleen duurdere abonnementen bieden 4G-internet
 • Snelheid 4G aanzienlijk lager dan bij andere providers
 • Geen mogelijkheid om een sim-only met alleen bellen/sms’en te kiezen

Sim only-abonnement Robin Mobile: nieuw of verlengen?

Bestel je een nieuwe sim-only bij Robin Mobile, dan betaal je geen administratie- of aansluitkosten. De provider rekent wel eenmalig 9,95 euro voor de simkaart. Dit is een 3-in-1-model dat past in elke smartphone. Robin Mobile biedt alleen abonnementen aan die je maandelijks kunt opzeggen. Stap je over van een andere provider, dan kun je gebruikmaken van nummerbehoud. Er zijn geen speciale aanbiedingen voor bestaande klanten die verlengen.

Let hierop bij het afsluiten van een Robin Mobile sim-only

 • Elk abonnement is onbeperkt en maandelijks opzegbaar
 • De instapabonnementen hebben een zeer beperkte internetsnelheid
 • Snelheid 4G aanzienlijk lager dan bij andere providers
 • Veel goedkopere concurrenten bieden ook onbeperkt bellen en sms’en
 • Je betaalt geen aansluitkosten, maar wel eenmalig 9,95 euro voor de simkaart

Wat je moet weten over Robin Mobile

Met een sim-only van Robin Mobile kun je er zeker van zijn dat je elke maand hetzelfde bedrag voor je mobiele abonnement betaalt. Deze virtuele provider, die gebruikmaakt van het netwerk van KPN, is al een aantal jaar actief in Nederland en onderscheidt zich met grote abonnementen voor een kleine prijs. De provider claimt ‘onbeperkt internet’ te bieden, hoewel er in werkelijkheid een bepaalde limiet is voor je snelheid wordt verlaagd. Toch krijg je in de praktijk nog altijd een databundel die zo groot is dat je hem maar moeilijk op zult krijgen. Over buitenbundelkosten hoef je je dus doorgaans geen zorgen te maken.

De instapabonnementen hebben wel een lage internetsnelheid, waardoor video’s streamen en downloaden nagenoeg onmogelijk is. Pas vanaf de duurdere abonnementen kun je beschikken over 4G, maar ook dan blijft de snelheid beperkt. Het duurste abonnement heeft een hogere datasnelheid, maar is nog steeds relatief traag. Hoef je niet per se een onbeperkte databundel, dan ben je bij de meeste concurrenten (veel) goedkoper en beter af. Voor de helft kun je bij bijvoorbeeld Youfone onbeperkt bellen, sms’en en internetten met 4G+.

Een voordeel van de sim-only’s van Robin Mobile is dat ze maandelijks opzegbaar en aanpasbaar zijn. Wil je een hogere (of lagere) internetsnelheid, dan kun je eenvoudig voor een ander abonnement kiezen. Hou wel rekening met de Fair Use Policy: verbruik je meer data dan redelijk, dan kan Robin Mobile je verbinding tijdelijk vertragen.

Wil je je geen zorgen maken over buitenbundelkosten en nagenoeg onbeperkt gebruik maken van je mobiele abonnement, dan is een sim-only van Robin Mobile het overwegen waard. Deze virtuele provider biedt verschillende abonnementen aan met onbeperkte data, minuten en sms’jes. Hierboven kun je het actuele aanbod van Robin Mobile bekijken en vergelijken. Advies nodig? Maak gebruik van de Keuzehulp of neem (telefonisch) contact op met onze telecomexperts. Wij helpen je graag met het vinden van de beste sim-only.