OnlySim.nl, onderdeel van online uitgever BigSpark  uit Nijmegen, is de uitgebreidste en compleetste vergelijkingssite voor het vinden van een sim only abonnement. Met onze slimme en actuele prijsvergelijker kun je gemakkelijk het complete aanbod bekijken en vergelijken, en binnen enkele minuten tientallen euro's besparen op een nieuwe sim only.

Sim only experts van BigSpark

Foto: De telecomexperts van BigSpark staan klaar om je te helpen met het vinden van een passende deal.

De zekerheden van OnlySim.nl

OnlySim.nl heeft als vergelijkingssite het doel consumenten en zakelijke gebruikers gericht te helpen  met een kwalitatief en persoonlijk advies bij de keuze voor een nieuw sim only abonnement.  We zijn opgericht met de ambitie om consumenten te helpen betere keuzes te maken, waarbij we gericht onze expertise delen en slimme tools inzetten om persoonlijk aankoopadvies te geven. Ons team van telecomexperts bewaakt de objectiviteit en zorgt ervoor dat bezoekers onafhankelijke keuzes kunnen maken.

Wij garanderen je het volgende:

Onze telecomexperts, die maandelijks ruim 70.000 aankoopadviezen geven op het gebied van mobiele telefonie en abonnementen, garanderen vijf zekerheden waar je als consument op kunt  rekenen:

Vergelijken met 5 zekerheden

  1. Onafhankelijk:  ons advies is 100% onafhankelijk en we zijn transparant over de wijze waarop we deals vergelijken
  2. Altijd actueel : wij zorgen voor de meest actuele prijzen, aanbiedingen en specificaties
  3. Een compleet aanbod : wij tonen het grootste aanbod van alle partijen die ertoe doen in Nederland
  4. Betrouwbaar:  onze vergelijking is objectief en de beste aanbieding staat altijd bovenaan
  5. Persoonlijk : telecomexperts staan voor je klaar en helpen met een persoonlijk advies

Hoe we vergelijken

Alle abonnementen en aanbiedingen waarvan we de prijzen en voorwaarden kennen, worden meegenomen in de vergelijking. Daarbij tonen we altijd de meest relevante resultaten bovenaan, alsmede een top 3 met aanbiedingen die het beste aansluiten gebruikersvoorkeuren. Resultaten zijn verder te filteren en alle onderdelen worden duidelijk uitgelegd, zodat het maken van de juiste keuze eenvoudiger wordt. Bezoekers kunnen daarnaast gebruikmaken van onze Keuzehulp , die na het beantwoorden van enkele vragen met een helder advies komt.

Ons verdienmodel

Als je via OnlySim.nl een abonnement afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige commissie van de desbetreffende aanbieder. In ruil daarvoor verzorgen we niet alleen de prijsvergelijking, maar geven we ook advies (online of telefonisch) en tips die helpen bij het kiezen van het beste en goedkoopste sim only abonnement. Voor onze dienstverlening hoef je echter niet te betalen; het online advies van OnlySim.nl is voor alle gebruikers gratis en alle sim only prijzen zijn gegarandeerd het laagst.

Persinformatie

Ons team van telecom experts staat klaar voor journalisten die op zoek zijn naar informatie of naar deskundigen die tekst en uitleg kunnen geven bij de actualiteit, bel hiervoor met onze redactie op 024 – 737 01 91

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen, mail ons op info@onlysim.nl of bel 085 - 877 24 49 . Voor de laatste berichtgeving over sim only in Nederland verwijzen we je graag door naar onze Actueel -pagina.