Een maandelijks opzegbare sim only heeft enkele voordelen. Maar niet elke provider biedt zo’n abonnement aan. OnlySim legt uit bij welke aanbieders een sim only maandelijks opzegbaar is.

Bij deze providers is een sim only maandelijks opzegbaar

Een maandelijks opzegbare sim only is een mobiel abonnement dat één maand geldig is. Deze is op elk moment na ingang van het abonnement opzegbaar. Nadat de maand is afgelopen, verlengt de provider de sim only totdat je ‘m opzegt. Op moment van schrijven zijn er vijf aanbieders in Nederland die een sim only abonnement van één maand aanbieden:

Het aanbod van provider Robin Mobile bestaat enkel uit maandelijkse abonnementen en zijn onbeperkt qua zowel data als minuten en sms’jes. Overige aanbieders bieden ook kleine sim only’s aan die je elke maand kunt stopzetten. Natuurlijk fijn als je alleen bereikbaar wilt zijn en aan een klein abonnement genoeg hebt.

sim only maandelijks opzegbaar

Voordelen van maandelijkse opzegbare sim only

Met zo’n abonnement kun je op elk moment ervoor kiezen om het abonnement stop te zetten. Dit maakt de sim only erg flexibel. Op deze manier kun je op altijd profiteren van de beste sim only aanbiedingen, zonder dat je moet wachten tot je contract is afgelopen.

Ook heb je bij een maandelijkse opzegbaar abonnement de vrijheid om elke maand je bundels aan te passen. Dit geldt voor zowel het naar boven als naar beneden aanpassen. Bundels in abonnementen van één of twee jaar kun je vaak alleen naar boven aanpassen, of maximaal naar beneden tot je oorspronkelijke bundels. Een maandje veel internet omdat je dan vaak onderweg bent, is dus geen probleem.