Welk abonnement kan ik het beste afsluiten? Een lastige vraag die we regelmatig gesteld krijgen. OnlySim helpt je op weg met het beantwoorden ervan.

Een nieuw abonnement afsluiten

Voor welk abonnement je het beste kunt gaan, is afhankelijk van je gebruik, voorkeuren en budget. Pas als je dat weet, kun je kijken naar abonnementen en providers die aan de eisen voldoen. Een handige manier om hierachter te komen, is door de app van je provider te installeren. Die geeft inzicht in je maandelijkse gebruik en laat snel zien of je bundel groot (of klein) genoeg is.

abonnement afsluitenZelfs als je precies weet hoeveel MB’s, belminuten en sms’jes je nodig hebt, kan het even zoeken zijn naar de beste deal. Speciaal voor wie het lastig vindt om zijn gebruik en voorkeuren in kaart te brengen, hebben we de Keuzehulp in het leven geroepen. Aan de hand van vragen als ‘Stuur je nog wel eens berichtjes via SMS?’ en ‘Hoe vaak bel je’ bepalen we wat jouw behoeftes zijn. Op basis van de antwoorden selecteren we de beste aanbiedingen die aansluiten bij je wensen. Wil je een abonnement met veel 4G-data, dan worden resultaten zonder databundel automatisch gefilterd.

Daarnaast kun je in de Keuzehulp je budget aangeven. Zo zie je alleen aanbiedingen die voldoen aan jouw criteria, zodat het gemakkelijker wordt om in het woud van abonnementen de juiste te selecteren.

De beste Sim Only abonnementen

Geen zin om de Keuzehulp te doorlopen? Check dan onze sim only top 3 met de beste aanbiedingen geselecteerd door de telecomexperts van OnlySim. Daarnaast hebben we actuele overzichten met de beste sim only 4G abonnementen en zetten we de beste maandelijks opzegbare sim only’s op een rij. Doe er je voordeel mee!