KPN biedt met het ‘Zorgeloos Premium’-abonnement al een ruime 10GB bundel aan. Binnenkort kunnen klanten een abonnement afsluiten met maar liefst 20GB data voor binnen- en buitenland.

Zorgeloos Premium Plus

De nieuwe databundel met 20GB aan data is vanaf vandaag beschikbaar. Van de 20GB mogen klanten 1GB per maand verbruiken in EU-landen, de Verenigde Staten en Canada. Wanneer de databundel is verbruikt, gaat de internetsnelheid automatisch omlaag. Hiervoor berekent KPN geen extra kosten.

Het Zorgeloos Premium Plus-abonnement is als sim-only te gebruiken voor 99 euro per maand. Ben je klant van KPN en beschik je over het KPN Compleet-pakket, dan ontvang je voor hetzelfde bedrag maar liefst 40GB aan data per maand. De beschikbare data in het buitenland blijft echter 1GB. Bekijk ook het actuele KPN sim only aanbod.

Naast de grote databundel kunnen KPN-klanten met een ‘Zorgeloos’-abonnement onbeperkt bellen en sms’en in Nederland. Het Premium Plus-abonnement laat gebruikers echter ook in alle EU landen, de VS en Canada bellen en sms’en zonder extra kosten.

Nieuwe regels omtrent roamingkosten

De introductie van de nieuwe buitenlandbundel valt samen met de nieuwe roamingregels van de EU. Vanaf juni 2017 moeten de roamingtarieven helemaal verdwenen zijn. Het Europese Parlement heeft officieel ingestemd met de afschaffing van roamingkosten, waardoor providers geen extreem hoge kosten meer mogen vragen in het buitenland.