Youfone viert zijn tiende verjaardag en deelt daarom flinke korting uit voor het 10GB-abonnement. Kies je voor een Youfone sim only met 10GB aan data, dan betaal je maar 10 euro in de maand.

Youfone korting voor 10GB-abonnement

De provider bestaat alweer tien jaar en viert dat met een flink in prijs verlaagde 10GB-bundel. Kies je voor deze hoeveelheid data, dan betaal je nog maar 10 euro per maand. Dat is behoorlijk voordelig, zeker omdat je verzekerd bent van 4G-snelheden en Youfone gebruikmaakt van het betrouwbare KPN-netwerk. Belangrijk om te weten is dat de korting alleen geldt als je een sim only-abonnement met een looptijd van twee jaar neemt. De aansluitkosten bedragen 14,95 euro.

→ Bestel een sim only-abonnement van Youfone via onze vergelijker

Ook als je de onbeperkte databundel kiest, betaal je tijdelijk een aantal euro minder. Kies je bijvoorbeeld voor een onbeperkt sim only-abonnement, dan bedraagt de maandprijs 26 euro. Kies je voor een onbeperkte databundel met 100 minuten en/of sms’jes, dan betaal je 20 euro in de maand. Normaliter ligt die prijs bij Youfone op maandelijks 22 euro.

10GB-bundel ook goedkoper bij Tele2

Onlangs schreven we op OnlySim over de korting bij Tele2 voor de 10GB-bundel. Daar betaal je tijdelijk 13 euro per maand, wat Youfone dus alsnog een stukje goedkoper maakt. Ook bij Tele2 krijg je het meeste voordeel als je een contract van twee jaar neemt. Het is onduidelijk tot wanneer de kortingen van Youfone en Tele2 gelden, dus het is verstandig om er snel bij te zijn.