Provider Youfone heeft een nieuwe aanbieding in de vorm van de ‘Giga Klappers’. Tijdelijk kun je een flink sim only-abonnement aanschaffen voor een tientje, waarbij je tevens geen aansluitkosten hoeft te betalen.

Dit zijn de Youfone Giga Klappers

Tot en met donderdag 31 januari kun je profiteren van de zogeheten Giga Klappers bij Youfone. De virtuele provider, die gebruikmaakt van het KPN-netwerk, heeft drie verschillende sim only-abonnementen in de aanbieding. Die kosten allemaal 10 euro per maand. Het gaat om een Youfone sim only met 6GB data en 250 minuten/sms’jes, een variant met 10GB data en geen minuten/sms’jes en een abonnement met 3GB data en onbeperkt bellen en sms’en.

Bekijk de Giga Klappers op de website van Youfone

Goed om te weten: je bent bij alle drie abonnementen verzekerd van 4G-internet en je hoeft geen aansluitkosten te betalen. Het is mogelijk om het aantal belminuten aan te passen, om bijvoorbeeld voor een kleinere of juist onbeperkte bundel te gaan. Het maandelijkse bedrag dat je dan moet betalen, verandert dan wel. Het vaste bedrag van 10 euro geldt dus alleen voor de aanbiedingen die Youfone zelf heeft geselecteerd en uitlicht.

youfone giga knallers

Als gezegd bespaar je extra doordat je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Dit kost normaliter eenmalig 19 euro bij Youfone. Ook hoef je niet te betalen voor nummerbehoud bij een sim only-abonnement, en maakt de provider het mogelijk om je verbruik bij te houden met de MyYoufone-app.