Met de Youfone cashback-actie krijg je 25 euro terug als je overstapt naar deze simonly provider. De actie geldt voor iedereen die nu klant is bij een groot aantal andere providers. Dit is hoe je je Youfone-korting claimt.

Zo werkt de Youfone cashback

Bij Youfone zijn ze de laatste tijd flink aan het stunten om nieuwe klanten te krijgen. Dat doen ze niet alleen met goedkope sim only abonnementen, maar ook met speciale aanbiedingen. Dit keer richt de provider zich op klanten van andere providers. Met een speciale cashback-actie wordt je aangemoedigd om jouw provider in te ruilen voor Youfone.

Je krijgt namelijk 25 euro op je rekening gestort als jij overstapt naar Youfone. Daarvoor moet je nu wel een abonnement hebben lopen bij Vodafone, T-Mobile, Tele2, Hollandsnieuwe, Simpel of Ben en een overstap met nummerbehoud maken. Het geld krijg je bovendien pas na je tiende maandelijkse factuur, waarmee Youfone wil voorkomen dat je slechts één maand bij de provider zit. Youfone heeft namelijk verschillende maandelijks opzegbare abonnementen. Lekker flexibel, al zul je wat geduld moeten hebben om je geld te krijgen.

Youfone KPN-netwerk

Het is je misschien al opgevallen: heb je nu een abonnement bij KPN, dan kun je niet meedoen aan de Youfone cashback-actie. Dat heeft er vermoedelijk mee te maken dat Youfone het KPN-netwerk gebruikt. Youfone zal daarom waarschijnlijk niet toegestaan zijn om KPN-klanten weg te lokken.

Youfone is een van de goedkoopste sim only-providers van dit moment en biedt bovendien grote flexibiliteit. Zo heb je al een abonnement voor minder dan 10 euro per maand, met een ruime databundel van 1GB. Bovendien kun je ook bij Youfone terecht voor een 4G sim only abonnement, met snel internet van tot wel 250 mbps. Daarmee heb je overal en altijd toegang tot razendsnel mobiel internet, waarmee je video’s kunt streamen en grote bestanden kunt downloaden.