Provider Youfone heeft zijn bundels aangepast en tevens goedkoper gemaakt. Daarnaast kun je tijdelijk profiteren van een interessante actie, waarbij je drie maanden niet hoeft te betalen als je een sim only-abonnement afsluit.

Dit zijn de nieuwe Youfone-bundels

Het nieuwe aanbod van Youfone bestaat voortaan uit vier verschillende databundels: 1GB, 3GB, 6GB en 10GB. Voorheen konden klanten ook kiezen voor een bundel met 2GB of 4GB data, maar die opties zijn nu verdwenen. De bundels die overblijven zijn wel een stukje goedkoper geworden, en dat is mooi meegenomen. Kies je voor een bundels met 100 minuten en 1GB, dan betaal je 7 euro (in plaats van 7,50 euro) per maand.

→ Bekijk en vergelijk alle Youfone sim only-abonnementen in onze vergelijker

Kies je voor 100 minuten + 3GB data, dan betaal je 7,50 euro. 100 minuten + 6GB kost geen 11,50 euro per maand meer, maar 9,50 euro. Een forse bundel met 100 minuten en 10GB data is wel duurder geworden: 14,50 euro per maand in plaats van een tientje.

Houd er rekening mee dat de belbundel van 300 minuten/sms is aangepast naar 250 minuten/sms, maar je gewoon nog steeds voor een onbeperkte bel/sms-bundel kunt kiezen. De prijzen veranderen logischerwijs iets als je kies voor een maandelijks opzegbaar sim only-abonnement.

youfone bundels

Drie maanden gratis

Tip: door een tijdelijke actie hoef je de eerste drie maanden niets te betalen als je een sim only van Youfone neemt. Je betaalt dan nog wel 19 euro aansluitkosten en de actie geldt alleen als je voor een één- of tweejarig abonnement gaat. Het is onduidelijk tot wanneer de promotie loopt; het is dus raadzaam om tijdig actie te ondernemen.