Provider Youfone heeft zijn sim only-aanbod verruimd. Voortaan kun je kiezen uit nog meer bundels en bovendien zijn de prijzen wat aantrekkelijker geworden.

Youfone-aanbod verruimd: nu uitgebreider dan ooit

De een gebruikt vooral veel data, de ander belt continu en weer een ander gebruikt beide veelvuldig. Om voor iedereen een passend sim only-abonnement te kunnen bieden, heeft Youfone deze week zijn aanbod verruimd. Hierdoor kun je je bundel nu helemaal samenstellen zoals jij dat wilt.

Zo kun je 10GB combineren met slechts 50 belminuten/sms’jes of juist 1GB met een onbeperkte bel- en sms-bundel. Ga je voor een veel gekozen bundel, dan kun je rekenen op extra voordeel. Op het moment hanteert Youfone voor de volgende drie bundels een vaste maandprijs van slechts 10 euro:

  • 50 minuten/sms & 10GB data
  • 300 minuten/sms & 6GB data
  • Onbeperkt minuten/sms & 3GB data

Bekijk het vernieuwde aanbod op de website van Youfone

Zo bespaar je al gauw flink op je sim only-abonnement, doordat deze bundels oorspronkelijk 13 tot 15 euro per maand kostten. Hierbij geldt het wel dat je bij een tweejarig abonnement goedkoper uit bent dan een eenjarig of maandelijks opzegbaar contract.

Om het ook aantrekkelijk te maken voor mensen die naar Youfone overstappen, heeft de provider de aansluitkosten structureel verlaagd. Voor een nieuw abonnement bij Youfone betaal je nu nog maar 14 euro eenmalige aansluitkosten. Nummerbehoud blijft gewoon gratis. De bundel die je afsluit is verder zowel in Nederland als in de EU geldig.

Sim-only abonnement afsluiten: check de beste deal voor jou

Wil je de nieuwe Youfone sim only-abonnementen bekijken? of wil je de bundels juist vergelijken met andere providers? Bekijk dan onze alle actuele aanbiedingen in onze onafhankelijke sim only-vergelijker. Hier vind je altijd een deal die het beste bij jou past.