Aanstaande zondag mogen alle Vodafone-klanten onbeperkt gebruikmaken van mobiel internet. De provider trakteert op gratis data tijdens Valentijnsdag.

Vodafone Valentijn actie

Op 14 februari mogen alle klanten van Vodafone gratis en naar hartenlust WhatsAppen, Snapchatten, Skypen en noem het maar op. De provider maakte vandaag bekend dat klanten met een 3G– of 4G-abonnement van middernacht tot middernacht onbeperkt kunnen internetten. Er is geen limiet, dus ook de hele dag series kijken via Netflix of muziek streamen met Spotify is mogelijk.

Vodafone is al langer bekend met het uitdelen van gratis data aan haar eigen klanten. Dankzij het enorme succes van dezelfde actie tijdens de kerst, is er gekozen om met Valentijnsdag gebruikers wederom te overladen met gratis data. Dit keer worden de gratis MB’s echter lieftallig ‘Love Bytes’ genoemd.

Om gebruik te maken van de gratis data hoef je, buiten klant te zijn van Vodafone, niets te doen. De actie geldt voor zowel abonnees als prepaid gebruikers. Ben je nog geen klant of zoek je een nieuw abonnement, check dan ons overzicht met de beste Vodafone sim only aanbiedingen. Je kunt gemakkelijk de beste deals vergelijken en direct voorwaarden inzien.