Nieuwe Vodafone-klanten krijgen drie maanden lang de kans om onbeperkt het netwerk van de provider uit te proberen. Vervolgens kunnen ze hun abonnement bijstellen.

Experiment voor nieuwe Vodafone-klanten

Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt bij Vodafone, zei: “Wat is er leuker dan 3 maanden alle mogelijkheden van je nieuwe smartphone uit te proberen zonder na te denken over een datalimiet of extra kosten? Gewoon eens al je favoriete Netflix-series kijken in de trein omdat het kan? Op deze manier ontdek je wat je allemaal kunt met je nieuwe toestel en ons 4G-netwerk, maar krijg je ook een veel realistischer beeld van het abonnement dat bij jou past.”

Na de proefperiode kunnen klanten hun abonnement nog omhoog of omlaag bijstellen, mochten ze toch meer of minder data verbruiken. Benieuwd geworden? Check dan het huidige aanbod Vodafone sim only abonnementen.

Nieuwe abonnementen

Vodafone introduceert in april ook het abonnement met de grootste databundel die dan in Nederland te krijgen is. Voor 89 euro per maand krijg je bij het Black-abonnement een 4G-databundel van 25GB, 2GB aan internet voor het buitenland, onbeperkt bellen in 43 landen en 100 minuten bellen van Nederland naar het buitenland, een abonnement op Napster en Tv Anywhere.

De provider introduceert verder twee nieuwe Smart- en drie nieuwe Start-abonnementen. De goedkoopste Smart-abonnement kost 21 euro per maand, waarvoor je 1,5GB en 150 belminuten krijgt. Het andere Smart-abonnement biedt 5GB aan data en 150 belminuten voor 25 euro per maand. De Start-abonnementen komen in de maten S (7,50 euro), M (12,50 euro) of L (16 euro) en combineren 150 belminuten en onbeperkt sms’en met een databundel van 0, 500 of 1000MB. Bij de Start-abonnementen kan niet geprofiteerd worden van de uitprobeerperiode van drie maanden.

Tot slot krijgen de huidige Red-abonnementen van de provider een grotere databundel. De abonnementen, die vallen in de prijsklasse tussen de 26 en 36 euro per maand, krijgen oplopend 1,5 tot 12GB aan data erbij.