Goed nieuws voor alle Vodafone-abonnees in Nederland: dit weekend kun je naar hartelust series streamen, muziek luisteren of grote bestanden naar elkaar versturen via je mobiele netwerk. Heel het weekend is mobiel internet namelijk gratis.

Vodafone gratis 4G dit hele weekend

De actie geldt voor alle Nederlandse klanten van Vodafone. De actie loopt van 13 april om 0:01 uur tot en met 14 april 23:59 uur. Iedereen doet automatisch mee, dus je hoeft jezelf niet eerst aan te melden om er je voordeel mee te doen.

vodafone gratis 4g

Vodafone stelt hiermee zijn 4G-verbinding voor al zijn abonnees gratis beschikbaar voor twee dagen. Het maakt niet uit hoeveel data je verbruikt.

De provider strooit met gratis data omdat ze goed gescoord hebben in de jaarlijkse netwerktest van het onafhankelijke instituut P3. Vodafone kwam met een 9,6 als rapportcijfer uit de test, waarmee ze zichzelf ‘uitstekend’ mogen noemen volgens het onderzoek. De provider werd onder meer beoordeeld op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en stabiliteit.

Op zoek naar een Vodafone-abonnement?

Het is niet de eerste keer dat Vodafone trakteert op gratis dagen met mobiel internet. Ben je op zoek naar een nieuw sim only-abonnement van Vodafone, dan ben je bij OnlySim aan het juiste adres. In onze handige vergelijker zetten we iedere dag de beste deals op een rij van de grootste providers van Nederland.

Door te filteren op de dingen die jij belangrijk vindt -zoals het aantal MB’s of de hoeveelheid sms-berichten die je kunt versturen- krijg je alleen de abonnementen te zien die op jouw behoeften aansluiten. Dat maakt het kiezen van een bijpassend abonnement een stuk makkelijker.

→ Bekijk de beste Vodafone-aanbiedingen van het moment