Telecomprovider Telfort heeft vandaag nieuwe abonnementen geïntroduceerd. De sim only’s hebben allemaal 150 belminuten, maar meer data dan de oude abonnementen.

Nieuwe Telfort-abonnementen met grotere databundels

De sim only-abonnementen van Telfort zijn op de schop gegaan. Alle sim only-bundels hebben nu standaard 150 belminuten. Voor wat je databundel betreft kun je kiezen uit 1GB, 5GB of 10GB aan data. Ook is er een abonnement zonder databundel, wat 7,50 euro per maand kost. Hieronder hebben we de nieuwe abonnementen voor je op een rijtje gezet.

Abonnement Prijs (24 maanden) Prijs (1 maand)
Telfort 0GB / 150 min 7,50 euro 10 euro
Telfort 1GB / 150 min 12,50 euro 15 euro
Telfort 5GB / 150 min 17,50 euro 20 euro
Telfort 10GB / 150 min 22,50 euro 25 euro

Nieuw is dat je nu bij Telfort kunt kiezen of je je abonnement per maand wil opzeggen of een tweejarig contract aangaat. Kies je hiervoor, dan betaal je 2,50 bovenop de abonnementsprijs. Ook kun je voor een euro extra een onbeperkte belbundel. Die prijs is wel maar tijdelijk: normaal betaal je hier 3,50 voor.

Goed om te weten is dat je overgebleven minuten en MB’s nog steeds twee maanden geldig zijn. Verder betaal je 20 euro aansluitkosten voor een nieuw abonnement. Dat is een tientje meer dan voorheen. Je krijgt wel onbeperkt sms bij iedere sim-only.

Een leuke extra is dat je nu je Telfort-abonnement kunt uitbreiden met Spotify Premium, een van de populairste streamingdiensten voor muziek. Hier bespaar je een euro mee ten opzichte van een los Spotify-abonnement. Bij Telfort betaal je hier 8,99 per maand voor.

Sim-only’s vergelijken

In onze sim only-prijsvergelijker zet je eenvoudig de aanbiedingen van alle Nederlandse providers naast elkaar. Hier kun je ook checken of je combinatievoordeel kunt krijgen, door bijvoorbeeld je vaste internetaansluiting van Telfort te combineren met je mobiele abonnement. Dat geldt ook voor andere aanbieders, zoals KPN en Vodafone. Combineer en profiteer!