Het nieuwe Tele2 Unlimited-abonnement blijft nieuwe klanten winnen voor de provider. Steeds meer mensen laten hun oude abonnement voor wat het is en verkiezen een onbeperkte variant.

Tele2 Unlimited blijft leden trekken

Tijdens het bekendmaken van de Tele2 kwartaalcijfers bleek al dat de provider een gouden zet had gedaan met Unlimited. In het tweede kwartaal van 2017 werden er 69.000 abonnementen afgesloten, waarvan er 51.000 nieuwe leden binnen werden gehaald. Vandaag blijkt dat er sindsdien wederom 40.000 klanten bij zijn gekomen.

Tele2 Unlimited

Anderhalve maand later staat de teller met Tele 2 Unlimited-abonnees nu op 110.000, zo schrijft Telecompaper. Een indrukwekkende prestatie, terwijl Tele2 lang niet de eerste en enige provider is met een dergelijk onbeperkt aanbod. Zo kwam T-Mobile in januari al met een onbeperkte bundel voor 35 euro per maand, maar koos Tele2 ervoor om tien euro lager te gaan met een maandprijs van 25 euro.

Reden voor een feestje bij Tele2 dus, die zichzelf de snelst groeiende Unlimited provider noemt. Ondanks dat timmert ook concurrent T-Mobile hard aan de onbeperkte weg. Met het Go Unlimited-abonnement kan T-Mobile ook op een stroom van duizenden nieuwe abonnees rekenen. De vraag lijkt nu dus vooral wanneer alle andere grote namen in telecomland ook met hun eigen versie van dit lidmaatschap komen.

Zelf ook overstappen?

Ben jij ook benieuwd naar de beste Tele2 sim only deals en wat T-Mobile op sim only-gebied te bieden heeft? Neem dan een kijkje in onze handige vergelijker.