Tele2 heeft in het afgelopen kwartaal zo’n dertigduizend nieuwe klanten mogen verwelkomen. Ondanks de aankomende overname door T-Mobile groeit de provider nog altijd gestaag in Nederland, terwijl de prijzen concurrerend blijven.

Tele2 trekt nog steeds meer klanten

Tele2 heeft tijdens de presentatie van haar kwartaalcijfers bekendgemaakt dat Tele2 Nederland een goede 30.000 klanten erbij heeft gekregen. Ondanks dat T-Mobile de Nederlandse tak over wil nemen, is het bedrijf nog altijd gegroeid qua klantenbestand. Wel werd Tele2 Nederland apart vermeld in de kwartaalcijfers: door de overname telt Nederland niet meer mee voor het totaal.

In december maakte T-Mobile bekend dat het met Tele2 één blok wilde vormen tegen de andere grote providers in Nederland. KPN en VodafoneZiggo hebben volgens T-Mobile teveel macht en een gecombineerd blok van T-Mobile en Tele2 kan de concurrentie met die bedrijven beter aan. Goedkeuring voor de overname door de Europese Commissie komt pas eind 2018, en in de tussentijd draait Tele2 gewoon door zoals je dat gewend bent.

Tele2 sim only-actie

Doordat er voorlopig nog niets verandert bij Tele2, is het dus nog altijd de moeite waard om een sim only-abonnement bij het bedrijf af te sluiten. Op moment van schrijven kun je bovendien profiteren van korting op de 10GB-bundel bij Tele2. Daarmee bespaar je twee euro per maand, zowel met een bundel van 100 minuten of onbeperkt bellen. Ook kun je kiezen of je een tweejarig abonnement wil, of eentje die per maand opzegbaar is.

Wil je weten of Tele2 ook voor jouw situatie voordelig is? Kijk dan eens in onze sim only-vergelijker, waar je altijd alle aanbiedingen van de Nederlandse providers terugvindt. Daar kun je ook vergelijken of je kunt besparen met combivoordeel, waarbij je bijvoorbeeld vast internet en televisie met je mobiele abonnement combineert. Providers waarbij dit kan zijn onder meer KPN en Vodafone.