Tele2 is een actie gestart die korting biedt op alle abonnementen met 10GB aan datategoed. Deze korting geldt niet alleen voor sim only, maar ook voor abonnementen met een toestel.

Tele2 korting op 10GB-bundel

Tijdens de ‘Dit wil ik’-weken kost een sim only-abonnement van Tele2 met een 10GB-bundel twee euro minder dan normaal. Je betaalt dan 15 euro per maand met een belbundel van 100 minuten, en 19 euro per maand als je kiest voor onbeperkt bellen met je 10GB aan data. Het verschil tussen een bundel van 5 en 10GB is hiermee nog maar één euro geworden, wat het behoorlijk aantrekkelijk maakt om voor 10GB aan data te kiezen.

Naast kortingen op sim only-abonnementen, geldt de korting ook voor een abonnement met smartphone. Onder meer abonnementen met een Samsung Galaxy S8, Apple iPhone 7 of Sony Xperia XZ Premium krijgen korting op het abonnement. Omdat de korting in het abonnement zelf verwerkt zit, geldt de korting voor alle toestellen die Tele2 zelf aanbiedt.

Door de kortingsactie is Tele2 op moment van schrijven de goedkoopste provider met een abonnement van 10GB. Zo bieden T-Mobile, Vodafone en KPN bundels van dezelfde grootte aan, maar betaal je minstens 8 euro meer bij deze providers. Ook heeft Tele2 het voordeel dat je voor een euro extra per maand je abonnement maandelijks opzegbaar kunt maken. Bij de andere genoemde providers zit je vast aan een één- of tweejarig contract voordat je kunt overstappen.

De ‘Dit wil ik’-actie duurt tot en met 19 september. Hierna betaal je weer de oude prijs. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat Tele2 in de tussentijd weer aan een nieuwe actie werkt.