Tele2 Sim Only abonnementen met 4G zijn nu beschikbaar. In totaal worden er vijf bundels geïntroduceerd, die zowel qua grootte als prijs gelijk zijn aan de reguliere abonnementen van Tele2.

Tele2 sim only abonnementen met 4G

De vijf bundels zijn al een tijdje beschikbaar in combinatie met een toestel, maar worden nu dus ook als sim only verkrijgbaar. Dat betekent dat je voor een vast bedrag per maand de beschikking krijgt over veel data. Het goedkoopste abonnement kost 10 euro, waarbij je van 100 belminuten en 1GB aan dataverkeer wordt voorzien. De grootste bundel heeft 24GB aan data. Hieronder hebben we de vijf bundels voor je op een rijtje gezet.

  • 100 belminuten en 1GB voor 10 euro
  • Onbeperkt bellen/sms en 1,5GB voor 16 euro
  • Onbeperkt bellen/sms en 4GB voor 21 euro
  • Onbeperkt bellen/sms en 8GB voor 25 euro
  • Onbeperkt bellen/sms en 24GB voor 35 euro

Bekijk alle Tele2 Sim Only abonnementen en specificaties. Alle bundels hebben een contractduur van 24 maanden, waarbij gebruikers er ook voor kunnen kiezen om het sim only abonnement maandelijks opzegbaar te maken. Dit kost één euro extra per maand. Ben je nog geen klant van Tele2, dan betaal je eenmalig 10 euro aansluitkosten. Goed om te weten is dat de provider tot eind maart korting geeft op een abonnement.

Meer over Tele2

Vorig jaar november werd het 4G-netwerk van Tele2 gelanceerd. De afgelopen maanden is het 4G netwerk dekking flink verbeterd en biedt het bijvoorbeeld landelijke dekking. Hierbij gaat het wel om dekking buitenshuis. In sommige gebieden van Nederland moeten gebruikers nog wachten totdat het netwerk ook binnenshuis beschikbaar is. Naar verwachting komt daar dit jaar verandering in.