Tele2 biedt deze weken mooie kortingen op zijn sim only-abonnementen. Tijdens de zogeheten Tele2 Dit Wil Ik Weken krijg je voordeel op de databundels van de sim-only’s. Dit moet je weten over de actie.

Met regelmaat houdt Tele2 zijn bekende ‘dit wil ik’-weken, waarin de provider aantrekkelijke kortingen biedt op populaire abonnementen. Nu de Nederlandse tak van Tele2 samengaat met het Nederlandse T-Mobile, wordt dat gevierd met verschillende voordelen. Zo bespaar je deze weken op de sim only-abonnementen van Tele2. Deze abonnementen laten je surfen op het 4G-netwerk, zijn geldig in de hele EU en hebben gratis nummerbehoud, mocht je overstappen van een andere provider.

Tele2 Dit Wil Ik Weken: check de prijzen en kortingen

Als je in de actieperiode een sim only-abonnement afsluit, krijg je een korting die geldig is tijdens de looptijd van je abonnement. Hoe groter de databundel, hoe hoger je korting. Hieronder zie je de normale en actieprijzen.

  • Kies je een sim-only met een 5GB databundel, dan betaal je 10 euro per maand in plaats van 12;
  • Neem je een sim-only met 10GB, dan kost de databundel maandelijks 13 euro in plaats van 15;
  • Het sim only-abonnement met 20GB internet kost per maand 14 euro in plaats van 19;
  • Ga je voor de sim-only met onbeperkt internet, dan betaal je per maand 20 euro in plaats van 23.

Tele2 20gb data

Bel-en-sms-bundel

Als je een databundel gekozen hebt, kun je ervoor kiezen om een bel-en-sms-bundel aan je sim-only toe te voegen. Tele2 biedt voor 2 euro per maand een bundel aan met 100 belminuten of sms’jes. Heb je daar niet genoeg aan? Voor 5 euro per maand kun je onbeperkt bellen en sms’en. Mocht je ervan overtuigd zijn dat je (praktisch) nooit belt en sms’t, dan is het ook mogelijk om geen bel-en-sms-bundel te nemen. Dan betaal je ook niets extra’s.

Alle sim only-abonnementen van Tele2 zijn verkrijgbaar met een contractduur van 24 maanden. Wil je liever een eenjarig contract, dan betaal je maandelijks 1 euro extra. Je kunt ook een sim-only kiezen die maandelijks opzegbaar is. Dat kost je 2 euro per maand extra ten opzichte van het tweejarig contract.

De actieperiode duren negen weken, dus tot en met 12 maart. Dat vertelt een woordvoerder van de provider desgevraagd aan OnlySim. Op de website van Tele2 ontbreekt deze informatie, maar je hebt dus nog even om te profiteren van de kortingen.