Bij Tele2 kun je vanaf vandaag ook bundels van 20GB afsluiten. Daarnaast kun je voortaan kiezen voor abonnementen met een looptijd van één jaar.

Databundels van 20GB bij Tele2

Bij Tele2 kun je vanaf vandaag kiezen uit extra opties in het sim only-assortiment. Er is een nieuwe bundel bijgekomen met een datategoed van 20GB, waar je voorheen kon kiezen uit 10GB of onbeperkt. Ook is het nu mogelijk om abonnementen van één jaar af te sluiten voor een euro extra, en kosten maandelijks opzegbare abonnementen nu twee euro meer per maand. Hieronder hebben we voor je op een rijtje gezet hoe de sim-only’s van Tele2 er nu uitzien.

Abonnement Prijs  
Tele2 2GB (2 jaar) 9 euro → Vergelijk nu
Tele2 5GB (2 jaar) 12 euro → Vergelijk nu
Tele2 10GB (2 jaar) 15 euro → Vergelijk nu
Tele2 20GB (2 jaar) 19 euro → Vergelijk nu
Tele2 onbeperkt (2 jaar) 23 euro → Vergelijk nu
100 min/sms-bundel 2 euro
Onbeperkt min/sms-bundel 5 euro

Waar je voorheen een euro per maand moest bijbetalen voor een maandelijks opzegbaar abonnement, is dat nu twee euro geworden. Eénjarige abonnementen kosten nu een euro bovenop de normale prijs. Ook krijg je bij het 20GB-abonnement 8GB aan data om in de EU te verbruiken. Goed om te weten is dat de onbeperkte sim-only (inclusief onbeperkte belbundel) dankzij bovenstaande veranderingen wel 3 euro duurder is geworden.

Ondanks dat T-Mobile van plan is om Tele2 Nederland over te nemen, blijft het bedrijf zijn abonnementen vernieuwen. Tele2 is nog altijd één van de goedkoopste providers voor een sim-only met veel data. Toch kun je nog goedkoper uit zijn: zo zijn concurrenten Youfone en Simpel goedkoper met 10GB-bundels, maar hebben zij geen opties voor onbeperkt.

Vergelijken op OnlySim

In onze sim only-vergelijker kun je altijd voor jouw situatie de beste oplossing vinden. Vul onze sim only keuzehulp in, of check meteen de meest actuele sim only-aanbiedingen als je nog niet weet wat je nodig hebt. Daar kun je ook meteen nagaan of je kunt besparen door diensten met elkaar te combineren, bijvoorbeeld televisie en internet van KPN en een mobiel abonnement bij hetzelfde bedrijf.