Tele2 heeft tijdelijk een toffe actie waarbij je korting krijgt op een databundel van 10GB. Zowel voor 100 minuten als een onbeperkt bellen-bundel betaal je nu tijdelijk een lagere prijs.

Korting op de 10GB-bundel bij Tele2

Tele2 was al één van de goedkopere providers op de Nederlandse markt, maar doet daar nu een schepje bovenop. Alle sim-only’s met een databundel van 10GB zijn tijdelijk een paar euro goedkoper geworden. In onderstaande tabel zie je direct wat je op dit moment bespaart.

Abonnement Oude prijs Nieuwe prijs
Tele2 10GB (100 min) 18 euro 16 euro → Vergelijk
Tele2 10GB (onbeperkt) 21 euro 19 euro → Vergelijk

Goed om te weten is dat je bij Tele2 alle abonnementen met een looptijd van een maand kunt afsluiten. In dat geval betaal je een euro extra per maand. Ook bij bovenstaande goedkopere abonnementen geldt dat. Wat verder goed is om te weten, is dat je van de 10GB aan data uit je bundel, je 8GB in het buitenland binnen de EU mag verbruiken.

Dankzij de actie is Tele2 één van de goedkoopste providers als je op zoek bent naar een sim-only met 10GB aan data. Toch kun je nog goedkoper uit zijn: concurrenten Youfone en Simpel bieden beiden sim-only’s met 10GB die een paar euro goedkoper zijn.

In onze sim only-vergelijker zet je eenvoudig alle sim only-aanbiedingen van alle Nederlandse providers naast elkaar. Hier kun je ook uitrekenen of je goedkoper uit bent door diensten met elkaar te combineren, bijvoorbeeld televisie en internet van Ziggo en een Vodafone-abonnement.