T-Mobile heeft een nieuwe abonnementsvorm geïntroduceerd: 4G voor thuis. Met Unlimited 4G kun je nu ook onbeperkt gebruikmaken van het T-Mobile netwerk via je tablet, laptop of desktop.

T-Mobile Unlimited 4G voor Thuis

Vanaf 29 januari kun je bij T-Mobile onbeperkt 4G voor thuis nemen, als vervanger voor je bestaande breeedbandverbinding. Met Unlimited 4G voor Thuis krijg je toegang tot het 4G-netwerk van T-Mobile, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je dataverbruik. Je kunt kiezen tussen abonnementen met een looptijd van 12 of 24 maanden. Daarnaast kun je kiezen of je een 4G-router van T-Mobile wil aanschaffen, of zelf voor een werkend exemplaar zorgt.

T-Mobile verkoopt al langer 4G-abonnementen voor thuis. Op moment van schrijven kun je deze afsluiten met datalimieten van 25, 50 of 100GB per maand. Die limieten lijken misschien ruim, maar een thuisgebruiker die veel Netflix kijkt of games downloadt gaat daar al gauw overheen.

T-Mobile Unlimited 4G voor Thuis

Voor sommige groepen gebruikers is 4G een interessant alternatief voor ‘traditioneel’ internet via de kabel. Zo hebben huizen of boerderijen in buitengebieden vaak geen kabel naar het huis liggen, of is een adsl-verbinding niet snel genoeg. In dat geval kan een 4G-verbinding voor thuis voor snel en stabiel internet zorgen.

Wat wel goed is om te onthouden is dat het nieuwe 4G voor Thuis-abonnement een beperkte snelheid heeft. Waar je voorheen met een snelheid van 300mbps kon downloaden, is dat nu beperkt naar 25mbps. Daarnaast geldt er een fair use policy van 100GB. Verbruik je meer, dan moet je voor elke 5GB extra een sms’je sturen.

4G voor Thuis afsluiten

Wil je een 4G-abonnement voor thuis afsluiten? Dan vind je alles wat je moet weten op de website van T-Mobile. Let wel op: je kunt pas vanaf 29 januari een onbeperkt 4G-abonnement afsluiten. Heb je liever een T-Mobile sim only voor je smartphone? Dan kun je ook bij onze prijsvergelijker terecht, waar je het meest actuele aanbod van alle sim only-abonnementen in Nederland vindt.