T-Mobile geeft je vanaf 18 maart 2,50 euro korting op alle Unlimited sim only-abonnementen. Welke bundel met onbeperkt internet je ook kiest, je deal met T-Mobile Unlimited is vanaf nu 2,50 euro per maand goedkoper.

T-Mobile Unlimited abonnementen in prijs verlaagd

Goed nieuws als je een nieuw sim only-abonnement wilt afsluiten bij T-Mobile. Als je veel data gebruikt, is de Unlimited data door deze korting een stukje interessanter. Met de Unlimited-bundel krijg je namelijk onbeperkt internet. Dit kun je combineren met onbeperkt bellen, of een belbundel van 120 minuten. Deze korting geldt vanaf maandag 18 maart.

sim only-nieuws

Bij een abonnement van twee jaar betekent dit dat je onbeperkt data en 120 belminuten voor 32,50 euro per maand krijgt. Handig aan de Unlimited-abonnementen is dat deze ook een optie hebben voor belminuten naar de Verenigde Staten in je bundel.

Wanneer je bijvoorbeeld regelmatig zaken doet in de Verenigde Staten, tijdelijk in de VS studeert of in contact wil blijven met familie daar, kun je ook voor de USA-optie gaan. Zo kun je onbeperkt internetten en bellen (binnen de EU en dus ook van/naar de VS) voor 60 euro per maand.

Ben je al klant bij T-Mobile? Dan betaal je geen aansluitkosten. Als nieuwe klant betaal je deze wel bij het afsluiten van een sim only. De aansluitkosten bedragen eenmalig 25 euro. Daarnaast is het bij de provider mogelijk om voordelig extra opties af te sluiten. Denk aan een Videoland-abonnement voor slechts 4,50 euro per maand.

T-Mobile sim only vergelijken

Heb jij besloten een sim only abonnement af te willen sluiten bij T-Mobile? Bekijk dan alle T-Mobile sim only aanbiedingen of vergelijk T-Mobile met andere providers in onze vergelijker. Hier vind je altijd een deal die het beste bij jou past.