Bij telecomprovider T-Mobile zijn de Snelle Sim Only-Weken van start gegaan. Op een aantal sim-only’s krijg je tijdelijk tot wel vijf euro korting op het maandbedrag.

Snelle Sim Only Weken bij T-Mobile

Bij T-Mobile begint de lente goed. Het bedrijf biedt namelijk tot en met 8 april korting op T-Mobile Go sim-only’s met onbeperkt bellen. Hieronder hebben we de kortingen voor je op een rijtje gezet. Als je meerdere T-Mobile-abonnementen op één adres aanmeldt, liggen onderstaande prijzen nog eens 2,50 euro lager.

Abonnement Oude prijs (24 maanden) Nieuwe prijs (24 maanden)
T-Mobile Go 1GB 19 euro 17,50 euro → Vergelijk
T-Mobile Go 5GB 22 euro 20 euro → Vergelijk
T-Mobile Go 10GB 27 euro 25 euro → Vergelijk

Wat goed is om te weten is dat bij de sim-only van 10GB ook datavrije muziek inbegrepen zit. Dat betekent dat streamingdiensten zoals Spotify, Deezer en Tidal niet van je databundel afgaan. Let wel op: Apple Music staat op moment van schrijven nog niet in dit lijstje.

Ben je nog niet overtuigd van T-Mobile? Check dan de sim-only prijsvergelijker van OnlySim. Daar zet je de abonnementen van T-Mobile op overzichtelijke wijze naast de abonnementen van andere providers. Ook kun je hier kijken hoeveel korting je bij andere providers krijgt, door producten te combineren, zoals vast internet en je mobiele abonnement.

Beste netwerk van Nederland

Volgens de laatste rapporten van OpenSignal heeft T-Mobile het beste 4G-netwerk van Nederland. Uit testen blijkt dat niet alleen de doorvoersnelheid het hoogst is, maar ook de responstijden lager liggen ten opzichte van de concurrentie. Deze resultaten worden verzameld via vrijwillige deelnemers in Nederland, die in het afgelopen jaar 202 miljoen keer de snelheid van alle providers gemeten hebben.