Vanaf 1 februari krijgen bestaande en nieuwe klanten van T-Mobile de mogelijkheid om gratis te bellen met vijf andere mensen. De dienst heet T-Mobile Samen.

Zo werkt T-Mobile Samen

Met T-Mobile Samen creëer je groepen van zes klanten, die onderling onbeperkt met elkaar kunnen bellen (niet geldig voor sms-berichten). Ook zakelijke en prepaid-klanten van de provider kunnen profiteren van de nieuwe dienst, hoewel voor hen iets andere voorwaarden gelden. Benieuwd naar het huidige aanbod van T-Mobile? Check dan de T-Mobile sim only aanbiedingen die momenteel verkrijgbaar zijn.

 

Abonnees kunnen zelf via het My T-Mobile-portaal een groep samenstellen van minimaal twee en maximaal zes personen groot. Alle klanten van T-Mobile kunnen lid worden van slechts één groep. Het is dus zaak goed te bedenken van welke groep jij het meeste profijt hebt. Daarnaast krijgen alle deelnemers ook nog eens een maandelijks cadeautje van de provider in de vorm van 2,50 euro factuurkorting, 500MB extra of dubbele T-Mobile Extra-punten.

Eerder faciliteerde T-Mobile het Friends & Family-pakket waarmee je voor 14,99 euro per maand precies hetzelfde kon. Deze dienst is nu door de provider uit de lucht gehaald en omgezet in een gratis service.