T-Mobile heeft vandaag de nieuwe Oneindig Online-bundel gepresenteerd. Met deze bundel kunnen gebruikers voor 100 euro onbeperkt van 4G gebruikmaken.

T-Mobile Oneindig Online

De nieuwe bundel zorgt ervoor dat je nooit meer over je datalimiet kunt gaan. Het 4G-netwerk is met Oneindig Online onbeperkt te gebruiken met je smartphone. De maandkosten voor Oneindig Online bedragen 90 euro. Daar komen maandelijkse startkosten van 10 euro bij. Voor die prijs ben je verzekerd van het snelste 4G-netwerk van T-Mobile. De downloadsnelheid bedraagt 120 Mbit/s, terwijl je over een uploadsnelheid van 50 Mbit/s beschikt. In het buitenland (binnen de EU) kun je tot 2GB verbruiken zonder extra roamingkosten.

Wil je via de bundel tetheren, dan zit hier wel een limiet op van 20GB per maand. T-Mobile controleert via de simkaart op welk apparaat de data wordt verbruikt. T-Mobile schroeft automatisch de snelheid terug als de hoeveelheid data wordt overschreven. De provider meldt dan ook dat Oneindig Online geen vervanger voor de vaste lijn is, aangezien 20GB per maand waarschijnlijk niet voldoende is.

Ook past T-Mobile het videoverkeer aan. Video’s worden in minimaal 480p gestreamd, waarbij het verschil met full-hd volgens de provider nauwelijks op een smartphone of tablet te merken is. T-Mobile registreert zelf of je een videodienst gebruikt. Tot slot kunnen klanten de MB-verdeler gebruiken met een Oneindig Online-bunden en eventueel extra data bij kopen.

Het terugschroeven van de videokwaliteit is een opvallende keuze. Nederland kent namelijk een vrij strenge netneutraliteitswet, die stelt dat al het internetverkeer gelijk behandeld moet worden. In de Oneindig Online-voorwaarden beroept T-Mobile zich op een uitzondering, waardoor voorkomen moet worden dat het netwerk door grote hoeveelheden dataverkeer verstopt raakt.

T-Mobile Oneindig Online is vanaf 6 juni te koop voor particuliere klanten. Medio juli kunnen ook zakelijke gebruikers profiteren van onbeperkt 4G. Op zoek naar alternatieven? Bekijk ook andere sim only abonnementen met onbeperkt internet.