T-Mobile is een Netflix-actie gestart. Tijdens de actie krijg je zes maanden gratis Netflix bij een onbeperkt sim only-abonnement.

T-Mobile Netflix-actie tot eind 2017

Bestel je nu een 2-jarig Go Unlimited sim only-abonnement, dan geeft T-Mobile een halfjaar gratis Netflix weg. Zo kun je genieten van de beste films en series op het vlotte netwerk van T-Mobile.

De actie geldt voor nieuwe klanten, bestaande klanten die overstappen naar een onbeperkt abonnement en bestaande klanten die hun Go Unlimited-abonnement bij T-Mobile verlengen.

Nieuwe klanten krijgen op de dag dat hun nieuwe T-Mobile sim only ingaat een activatielink toegestuurd. Dit geldt ook voor bestaande klanten die overstappen. Als je een bestaande klant bent die zijn onbeperkte abonnement verlengd, dan krijg je de link op de dag dat je aanvraag is verwerkt. Je ontvangt de link per sms.

Dat klinkt natuurlijk mooi, maar er zijn ook een aantal dingen waar je op moet letten. Na afloop van het ‘tegoed’ van zes maanden loopt je contract bij Netflix door. De betaling zet dan voort via je telefoonrekening. Houd dus goed in de gaten wanneer de termijn afloopt, als je het Netflix-abonnement wilt opzeggen. Daarnaast is de link die je krijgt toegestuurd 30 dagen geldig vanaf het moment dat je hem binnenkrijgt. Zorg er dus voor dat je de link op tijd activeert.

Ben je al Netflix-abonnee? Geen zorgen. Zolang je een nieuw Go Unlimited-abonnement afsluit bij T-Mobile krijg je alsnog zes maanden gratis. De actie loopt tot en met 31 december 2017. Benieuwd welke series op Netflix momenteel de moeite waard zijn? Op onze zusterwebsite iPhoned.nl zetten we maandelijks de beste Netflix films en series op een rij.