T-Mobile wordt de eerste provider in Nederland die abonnementen met onbeperkt mobiel internet aanbiedt. Met T-Mobile Go Unlimited kun je voor 35 euro per maand eindeloos internetten.

T-Mobile Go Unlimited

De nieuwe abonnementen van T-Mobile zijn vanaf 16 januari voor iedereen beschikbaar. Voor het T-Mobile Go Unlimited EU-abonnement betaal je 35 euro per maand. Daarvoor kun je onbeperkt internetten, bellen en sms’en. Daarnaast kun je zestig dagen per jaar onbeperkt internetten binnen de hele Europese Unie. Zijn die zestig dagen verbruikt, dan krijg je ‘slechts’ 10GB per maand binnen de Europese Unie. Binnen Nederland is het internet altijd onbeperkt.

Voor wereldreizigers is er ook nog T-Mobile Go Unlimited EU + USA. Dat abonnement kost 60 euro per maand en biedt ook onbeperkte data binnen de Verenigde Staten, volgens dezelfde voorwaarden als binnen Europa.

De provider biedt naast het Unlimited-abonnement nog drie andere varianten aan: Go Basic, Go Next en Go Up. Deze zijn voorzien van beperkte databundels, maar je kunt er wel onbeperkt mee bellen en sms’en. De abonnementen kosten respectievelijk 19, 24 en 28 euro per maand en zijn voorzien van 1, 5 en 10GB aan mobiele data.

Bovenstaande tarieven gelden bij sim only-abonnementen met een loopduur van twee jaar. De tarieven voor eenjarige abonnementen zijn nog onbekend. Via OnlySim kun je altijd de beste T-Mobile sim only-aanbiedingen vergelijken.

T-Mobile houdt overigens wel een stok achter de deur om te voorkomen dat consumenten hun mobiele internet gebruiken als vervanger voor vast internet. Standaard krijg je iedere dag een databundel van 5GB. Ben je door die databundel heen, dan moet je via de T-Mobile app een nieuwe bundel van 1GB activeren. Die bundels zijn gratis en onbeperkt. Ze moeten echter voorkomen dat je je smartphone als hotspot gebruikt en grote bestanden thuis binnenhaalt.