T-Mobile is per direct gestopt met het aanbieden van de ‘Basis Sim’-abonnementen. De provider wil zijn aanbod op deze manier overzichtelijker maken.

T-Mobile Go Sim Only-deals venieuwd

Tot vandaag had je twee opties als het om sim only-abonnementen van T-Mobile ging: Go en Basis Sim. Een verwarrend verschil volgens de provider, die daarom het complete Basis Sim-aanbod schrapt en deels onderbrengt in Go.

Daardoor heb je voortaan bij T-Mobile de keuze voor een sim only-abonnement met databundels van 0GB, 1GB, 2GB, 5GB, 10GB en Unlimited en Unlimited USA. Dat betekent dat de optie voor een abonnement met 500MB aan data voortaan niet meer mogelijk is. Ook heb je minder vrijheid op het gebied van belminuten: voortaan heb je de keuze uit 120 minuten of onbeperkt bellen. Bij ieder Go-abonnement kun je onbeperkt sms’en.

T-Mobile

Hoewel T-Mobile het aanbod dus overzichtelijker maakt, is er vooral voor mensen die een zo klein mogelijk abonnement willen minder te kiezen. Daardoor gaat de prijs voor deze doelgroep ook omhoog. Kon je vroeger nog een sim only-abonnement afsluiten met alleen bellen of 500MB internet, dan ben je nu minimaal 10 euro per maand kwijt voor een abonnement met een verplichte bel- en internetbundel.

Ondergrens is omhoog geschoven

Dat verschil kan oplopen tot een paar euro per maand, wat best een aanzienlijke hoeveelheid is op een bedrag van tien euro. Heb je al een lopend Basis Sim-abonnement, dan verandert er niets. Huidige klanten kunnen gewoon van de afgesproken tarieven gebruik blijven maken.

Ben jij op zoek naar een nieuw sim only-abonnement van T-Mobile of een andere provider? Dan ben je bij OnlySim aan het juiste adres. Met onze keuzehulp helpen wij je met het vinden van het beste abonnement dat bij jouw behoeften past.