T-Mobile heeft voor de vierde keer op rij de titel van het beste mobiele netwerk in Nederland in de wacht gesleept. De provider viert de overwinning met leuke kortingen op sim only-abonnementen.

T-Mobile heeft beste mobiele netwerk van Nederland

T-Mobile bewijst zich opnieuw met de snelheid van zijn mobiele netwerk. Uit de onafhankelijke tests van onderzoeksbureau P3 blijkt voor het vierde jaar op rij dat T-Mobile zijn concurrenten achter zich laat.

Van de 1000 te behalen punten, scoort het T-Mobile-netwerk namelijk 977 punten. Goed nieuws is dat het ook niet slecht is gesteld met de concurrentie, en de Nederlandse netwerken tot de wereldtop behoren qua snelheid.

T-Mobile beste netwerk

Zo scoorde de nummer twee, KPN, 961 punten. De derde en laatste plaats is voor Vodafone, met een score van 959. Door de fusie van Tele2 en T-Mobile, zijn dit de enige drie mobiele netwerken in ons land.

Van de drie providers heeft KPN wel de meeste groei doorgemaakt, en ervoor gezorgd dat klanten sneller kunnen internetten dan voorheen. Toch is het niet genoeg om het snelle T-Mobile-netwerk van de troon te stoten.

Korting om het te vieren

T-Mobile laat deze winst niet zomaar aan zich voorbijgaan en viert dit met een kortingsactie. De sim only-abonnementen van de provider zijn tijdelijk goedkoper. Tussen 1 april en 19 mei sluit je één van de twee Go Unlimited-bundels voordeliger af.

Zo betaal je voor onbeperkt bellen en internet nu slechts 32,50 euro per maand bij een tweejarig abonnement. De bundel met onbeperkte data en 120 belminuten kost je tijdelijk 27,50 euro bij een tweejarig contract.

Wil je profiteren van deze korting? Kijk dan in onze sim only vergelijker naar alle T-Mobile-aanbiedingen of vergelijk de abonnementen met andere sim only providers.