Simyo, het dochtermerk van KPN, heeft een prijsverlaging doorgevoerd voor verschillende abonnementen. Daarnaast biedt de provider voortaan een grotere databundel van 8GB aan.

Prijsverlaging bij Simyo

Dankzij de prijsverlaging bij Simyo bespaar je flink op enkele bundels. Zo is de bundel met onbeperkt bellen een euro goedkoper geworden, terwijl je ook voor een bundel van 2GB een euro minder betaalt. De grootste prijsdaling vind je bij de bundel van 4GB: deze is met maar liefst drie euro gedaald, waardoor hij nog maar 12 euro per maand kost. Als je niet meer dan 4GB nodig hebt, is vooral dit abonnement een stuk aantrekkelijker geworden.

Simyo prijsverlaging

Simyo heeft daarnaast een nieuwe databundel geïntroduceerd. Deze 8GB-bundel kost 16 euro per maand, waarbij je ook toegang tot 4G krijgt. Deze bundel wordt nog eens verdubbeld als je daarnaast vast internet en televisie afneemt bij KPN, via Simyo Compleet.

Ook de klantenservice van Simyo is vanaf vandaag verbeterd. Als je een vraag over je abonnement hebt, kun je nu via de Klantenservice-pagina een chatvenster openen met een medewerker. Hiermee ben je doorgaans sneller geholpen dan wanneer je via social media of telefoon contact opneemt met de provider.

Meer over Simyo

Simyo is een virtuele provider die gebruikmaakt van het netwerk van KPN, en concurreert met andere prijsvechters op de Nederlandse markt. Bij Simyo kies je voor je abonnement uit een looptijd van één jaar of één maand, waarbij je maandelijks je bundels aan kunt passen aan je eigen gebruik. Dit is vooral handig als je belgedrag wisselt per maand, of je niet helemaal zeker weet hoeveel je nodig hebt.

Ben je op zoek naar een Simyo-abonnement? Via onze prijsvergelijker vind je altijd de laagste en meest actuele prijzen voor een Simyo sim-only. Bovendien vind je daar alle bundels terug, en kun je ze eenvoudig vergelijken met concurrerende providers.