Bij provider Simyo zijn de sim only-abonnementen tijdelijk extra goedkoop. Door de Jij Blij Wij Blij-actie krijg je korting op de sim only’s met databundels van 1GB en 4GB. We bespreken de aanbieding met je.

Simyo Jij Blij, Wij Blij-actie

Tot en met 31 juli loopt de Jij Blij, Wij Blij-actie bij Simyo. Dit betekent dat je kunt profiteren van een extra voordelige sim only. Kies je voor een abonnement met 1000MB aan data, dan betaal je 4 euro per maand voor die bundel. Daar komt dan nog wel een maandbedrag voor een bel- en sms-bundel bij. Kies je voor 4000MB aan data, dan betaal je slechts een tientje per maand.

simyo jij blij wij blij

Gecombineerd met de goedkoopste bel/smsbundel kom je dan uit op een sim only-abonnementen van 16 euro per maand. Daar komt wel nog 14,99 euro aan aansluitkosten bij. Kies je voor een maandelijks opzegbaar abonnement, dan betaal je nog een euro extra per maand. Je hebt dan wel het voordeel dat je elke maand je abonnement kunt laten aflopen, en overstappen naar een provider die bijvoorbeeld iets goedkoper is.

Simyo maakt gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk en laat je maandelijks gratis je sim only-abonnement aanpassen. Dat is handig als je erachter komt dat je toch iets meer data nodig hebt, of een te grote bel/sms-bundel hebt gekozen. Simyo heeft helaas geen sim only met onbeperkt internet.

Wil je alle sim only-abonnementen en aanbiedingen van Simyo op een rijtje hebben? Check dan onze Simyo sim only vergelijker. In onze uitgebreide prijsvergelijker zetten we alle providers naast elkaar en zie je snel welke het beste bij jou past!