Provider Simyo introduceert Simyo Compleet. Daarmee krijgen klanten van Simyo extra voordeel als ze ook van KPN klant zijn. Wat houdt de actie precies in en hoe werkt het?

Waarom Simyo Compleet en wat is het?

Het internet dat Simyo-klanten gebruiken, werkt via het netwerk van KPN. Simyo is van mening dat haar klanten, die thuis ook Internet van KPN gebruiken, dubbele bundels verdienen. Je gebruikt immers het netwerk dubbel: door middel van je sim only en je internet van thuis. Daarom heeft de provider Simyo Compleet in het leven geroepen.

En het steekt heel simpel in elkaar. Klanten die in aanmerking komen voor Simyo Compleet krijgen dubbele bundels. Een belbundel van 300 minuten/sms’jes wordt een belbundel van 600 minuten/sms’jes. Het is gratis en je hoeft er als klant niets extra voor te doen.

simyo compleetHoe kom je in aanmerking voor Simyo Compleet?

Je komt in aanmerking voor Simyo Compleet als je een sim only-abonnement van Simyo hebt en thuis internet van KPN gebruikt. Beide abonnementen moeten wel op hetzelfde adres geregistreerd staan. Het is echter geen vereiste dat de abonnementen op dezelfde naam staan. Je hebt ook recht op het voordeel als het KPN-abonnement op naam van je ouders of huisgenoot staat.

Hoe activeer je de dubbele bundels?

Via Mijn Simyo check je of je in aanmerking komt voor bundelverdubbeling en meteen in een aantal stappen het voordeel activeren. Hierna checkt de provider of beide abonnementen op hetzelfde adres staan geregistreerd. Je hoeft niets extra door te geven aan KPN, Simyo controleert dat voor je.

Het is nog niet mogelijk om bij het afsluiten van een nieuwe sim only al aan te geven dat je gebruik wilt maken van Simyo Compleet. Tot nu toe kun je dit dus alleen aangeven als je al een sim only bij Simyo hebt en inlogt op je persoonlijke Mijn Simyo-pagina.