Telecomprovider Simyo heeft de prijzen van zijn meest populaire internetbundels verlaagd. Zo betaal je nu maandelijks zo’n drie euro minder voor onder meer de 1GB-bundel.

Simyo-databundels tijdelijk goedkoper

Zowel de bundel van 1GB als die van 4GB zijn fors in prijs verlaagd. Een databundel van 1GB is drie euro per maand goedkoper geworden, terwijl 4GB nu maar liefst vijf euro minder kost. De verschillende belbundels zijn hetzelfde gebleven in prijs, behalve de onbeperkt-variant: deze is een euro goedkoper geworden. In onderstaande tabel hebben we de prijsverlagingen op een rijtje gezet.

Bundel Prijs 1m (oud)
Prijs 1m (nieuw) Prijs 1j (oud) Prijs 1j (nieuw)
1GB 8 euro 5 euro 7 euro 4 euro → Vergelijk nu
2GB 11 euro 10 euro 10 euro 9 euro → Vergelijk nu
4GB 16 euro 11 euro 15 euro 10 euro → Vergelijk nu
8GB 17 euro 16 euro → Vergelijk nu

De aangepaste prijzen zijn geldig tot en met 31 juli, want op die datum loopt de actie af. Sluit je nu een sim-only af, dan blijven de prijzen ook na die datum voor jou gelden. In onze vergelijker vind je bovendien altijd de meeste actuele prijzen voor Simyo sim-only’s.

Tijdens de actie blijven alle andere voorwaarden hetzelfde. Dat betekent dat je nog altijd gratis 4G-toegang bij je abonnement krijgt en maandelijks je bundels omhoog en omlaag kan aanpassen. Daarnaast kun je kiezen tussen een contract van een jaar of een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Simyo maakt daarnaast gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk.

Sim only-prijzen vergelijken

Wil je weten of Simyo het beste bij jouw situatie past? Check dan ons overzicht van alle sim only-aanbiedingen in Nederland. Daar kun je meteen checken of je kan besparen met combivoordeel. Dat houdt in dat je je vaste internet combineert met je mobiele abonnement, voor extra korting. Bij Simyo kan dat met KPN Compleet, waardoor je bundel wordt verdubbeld.