Simyo heeft een nieuwe optie geïntroduceerd voor wanneer je belbundel op is. Zo kun je goedkoop extra belminuten krijgen, zonder dat je per minuut hoeft af te rekenen.

Zo kun je een extra Simyo belbundel bijkopen

Je kunt nu een extra belbundel aanschaffen bij Simyo. Deze bundel kost twee euro en bevat 50 extra belminuten. Omgerekend betaal je dan vier cent per minuut, wat fors goedkoper is dan de 31 cent per minuut die je normaal buiten je bundel kwijt bent.

Het bijkopen van belminuten is lekker makkelijk gehouden. Op het welkomstscherm van je Simyo-overzicht op de website van de provider zie je meteen de link ‘Belminuten bijkopen’. Deze kun je ook in de Mijn Simyo-app vinden, onder ‘Bundels aanpassen’.

Volgens Simyo haal je de kosten voor het aanschaffen van de extra belbundel eruit als je zes minuten of langer belt. Heb je bijvoorbeeld nog één dag te gaan voordat je nieuwe tegoed arriveert, dan kan het goedkoper zijn om een kort telefoongesprek zonder extra bundel te voeren.

Simyo begon eerder al met het aanbieden van extra databundels voor klanten die snel door hun data heen gingen. Daar komen nu dus de belbundels bij, zodat je niet meteen je abonnement omhoog hoeft te schroeven als je eenmalig door je bundel heen gaat.

Kom je altijd belminuten tekort? Dan kan het lonen om een sim only met onbeperkt bellen te nemen. Deze kun je bijvoorbeeld bij Simyo afsluiten, maar ook providers als Youfone en Tele2 bieden abonnementen zonder bellimiet.