Simyo heeft enkele internetbundels blijvend in prijs verlaagd. Daar bovenop heeft de telecomprovider nog tot eind juli een kortingsactie op de meest gekozen internetbundels.

Dubbele korting bij Simyo

Voor 2GB aan mobiele data betalen klanten in plaats van 10 euro voortaan 9 euro. Eerder was dit nog de kortingsprijs van de actie die loopt. Ook de prijs voor 4GB aan data is verlaagd; van 15 euro naar 12 euro.

Wie voor 31 juli een sim only-abonnement met 4GB data afsluit, bespaart nog meer euro’s. Deze databundel is tot die tijd afgeprijsd naar 10 euro per maand. Ook de optie voor 1GB valt nog onder de actie. Dit kost je nu 4 euro per maand, in plaats van de 7 euro die je er eerst voor betaalde. Als je een bundel afsluit met een van de kortingsprijzen, geldt die prijs voor je volledige abonnement. De meest actuele prijzen zijn ook te vinden in onze vergelijker voor Simyo sim-only’s.

simyo aanbieding

Ook alle andere voorwaarden van Simyo blijven tijdens de actie hetzelfde. De bundels kun je altijd omhoog en omlaag aanpassen en je kunt kiezen tussen een jaarcontract, of een maandelijks opzegbare bundel. Bij de laatste optie zijn de actieprijzen en vaste prijzen 1 euro duurder. Simyo maakt gebruik van het doorgaans betrouwbare KPN-netwerk.

Wil je eerst vergelijken of Simyo wel de provider voor jou is? Check ons overzicht van alle sim only-aanbiedingen waar je providers vergelijkt en de beste deal vindt.