Vanaf vandaag zien de bel- en internetbundels van Simyo er anders uit. De bundels worden niet alleen in prijs verlaagd, maar 4G is nu gratis voor alle sim only-klanten. Lees alles over de nieuwe Simyo deals.

Simyo 4G verbinding voortaan gratis

Simyo maakt gebruik van het 4G-netwerk van KPN, dat vanaf vandaag nu voor alle klanten van de provider zonder extra kosten beschikbaar is.

Hiervoor hoef je alleen 4G even aan te zetten via Mijn Simyo of de Mijn Simyo-app. Als Simyo 4G al aanstaat, hoef je niets te doen en wordt de nieuwe functie automatisch geactiveerd. Dit aanbod geldt dus ook voor bestaande gebruikers van Simyo.

Mocht je toch liever 3G blijven gebruiken voor je mobiele internet, dan is dat ook gewoon nog mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als je een kleine internetbundel hebt. Met een 4G-verbinding gaat de internetsnelheid immers omhoog, waardoor je in kortere tijd meer MB’s verbruikt.

Prijzen Simyo internetbundels verlaagd

Over internetbundels gesproken: ook op dat gebied heeft simyo nieuws. De prijzen van de bundels met 1GB, 2GB en 4GB zijn in prijs verlaagd, zoals je in onze sim only-vergelijker kunt zien. Daarnaast hebben klanten nu ook de keuze voor onbeperkt bellen en onbeperkt sms-en.

De veranderingen zijn volgens Bart Versteijlen, general manager van Simyo hard nodig. Klanten zouden behoefte hebben aan een betaalbaar en vooral eenvoudiger aanbod waarbij snel internet voorop staat. “Met het snelle 4G-netwerk van KPN kunnen we nu gratis 4G en goedkopere internetbundels aanbieden”, aldus Versteijlen.