Met Simpel onbeperkt bellen wordt niet meer mogelijk voor nieuwe klanten. De Nederlandse provider stopt met het aanbieden van de optie.

Simpel onbeperkt bellen stopgezet

Update: Inmiddels biedt Simpel 4G zonder extra kosten aan bij alle abonnementen met een mobiele databundel. De provider greep zijn tiende verjaardag aan om deze wijziging te onthullen.

In de prijzen op de website van Simpel (via Tweakers) is te zien wat deze verandering betekent voor de sim only-abonnementen van nieuwe klanten. Zo geeft de provider in plaats van onbeperkt bellen 250 belminuten extra en minder bijbetaling voor 4G. Die extra kosten gaan nu omlaag van 2,50 euro naar 0,50 euro.

Opvallend genoeg kunnen nieuwe sim only-abonnementen wel worden afgesloten met onbeperkt sms-en. Het gaat hier dus specifiek om het onbeperkt bellen wat stopgezet wordt. Voorlopig verandert er niets voor bestaande klanten.

Ook maakt Simpel van het moment gebruik om het aantal databundels aan te vullen met wat nieuwe keuzes. Zo kun je kiezen voor een bundel van 250MB, 1GB, 2GB, 3GB en 4GB.

Simpel is sinds een paar jaar een zelfstandige provider die zich afgesplitst heeft van T-Mobile. Dit betekent wel dat je met een Simpel-abonnement gebruikmaakt van het netwerk van T-Mobile.

In onze sim only-vergelijker kun je de meest recente Simpel-aanbiedingen vergelijken. Elk sim only-abonnement van Simpel is maandelijks aanpasbaar en gesprekken worden per seconde afgerekend. Helaas is het niet mogelijk om data en belminuten die je overhoudt, mee te nemen naar volgende maand.