Provider Simpel is begonnen met zijn Kingsize Deals. Dat betekent niet alleen dat internetbundels vergroot zijn, maar ook dat je tijdelijk minder betaalt.

Simpel Kingsize deals: meer internet voor minder geld

Simpel heeft een reeks nieuwe abonnementen geïntroduceerd, waaronder de zogeheten Kingsize Deals. Vooral de Simpel sim-only’s met 2 en 5GB aan data zijn tijdens de actie extra aantrekkelijk. Hieronder hebben we alle huidige Simpel-abonnementen (inclusief de Kingsize Deals) voor je op een rijtje gezet. Het is goed om te weten dat alle Simpel bij al haar abonnementen onbeperkt sms’en aanbiedt.

Abonnement Prijs 12 maanden Prijs 24 maanden
125 minuten & 500MB 6,50 euro 4 euro
125 minuten & 2GB 10 euro 7,50 euro
Onbeperkt aantal minuten & 5GB 12,50 euro 10 euro
125 minuten & 10GB 17,50 euro 15 euro

Een bijkomend voordeel van de actie is dat je tijdelijk niets extra’s betaalt voor 4G-internet. De abonnementen van Simpel maken hiervoor gebruik van het netwerk van T-Mobile. Je betaalt naast je abonnementskosten wel eenmalig 20 euro aan aansluitkosten.

De Kingsize Deals-actie loopt tot en met 31 januari 2018. Na deze datum komen de oude abonnementen weer terug. Gelukkig organiseert Simpel met regelmaat acties met grotere bundels tegen lagere prijzen, dus je zult niet lang hoeven wachten op de volgende reeks aanbiedingen.

Kun je niet wachten tot de volgende kortingsactie? Via de prijsvergelijker van OnlySim ben je altijd het goedkoopst uit voor een sim only-abonnement. Hier vergelijk je eenvoudig alle sim only-aanbiedingen van alle providers op de Nederlandse markt, zodat je nooit teveel betaalt voor wat jij nodig hebt.