Je hebt nog eventjes de tijd om een extra goedkoop sim only-abonnement bij Simpel af te sluiten. De Simpel Eurokrakers Actie, waarbij je de eerste zes maanden slechts een euro per maand betaalt, loopt alleen deze maand nog. Weer er dus snel bij.

Simpel Eurokrakers

Tot en met 28 februari 2019 kun je profiteren van de Simpel Eurokrakers, en dat betekent dat het alleen deze maand nog mogelijk is om een extra goedkoop sim only-abonnement te nemen. Met een ‘Eurokraker’ betaal je de eerste zes maanden van je Simpel sim only slechts een euro per maand. Daarna wordt het abonnement aangepast naar de reguliere prijs, die je op de website van de provider vindt. Wel betaal je 20 euro aan aansluitkosten.

Bekijk de Eurokrakers op de website van Simpel

De actie werkt bij alle verschillende sim only’s van Simpel. Bij elk abonnement krijg je 500 sms’jes, maar de data- en balbundel verschilt wel. Ook kun je kiezen voor een onbeperkte belbundel voor 2,50 euro extra per maand. Op de afbeelding hieronder zie je de verschillende sim only’s van Simpel.

simpel eurokrakers

Goed om te weten is dat Simpel gebruikmaakt van het netwerk van T-Mobile. Ook krijg je bij iedere sim only gratis 4G, dus je bent verzekerd van een snelle internetverbinding. Daarnaast kun je elke maand gratis je abonnement aanpassen, wat handig is als je bijvoorbeeld tijdelijk een grotere internetbundel nodig hebt. Tot slot kun je een plafond instellen voor je kosten, zodat je er zeker van bent dat je nooit te veel verbruikt en dus betaalt.