Nu de ‘Eurokrakers’-actie van de Simpel is definitief is gestopt, komt de virtuele provider met nieuwe deals. Deze maand zijn diverse sim only-abonnementen voor een mooi prijsje in huis te halen. We bespreken de nieuwe aanbieding met je.

Simpel ‘Altijd de beste deal’-actie

Simpel had geruime tijd de ‘Eurokrakers’-actie lopen, waarbij je de eerste zes maanden slechts een euro per maand betaalde voor je sim only. Die speciale aanbieding is nu voorbij, maar Simpel heeft meteen een nieuwe actie klaarstaan. De virtuele provider biedt tot en met zondag 31 maart drie nieuwe sim only’s, van respectievelijk 4,50, 7,50 en 10 euro per maand.

Bekijk de ‘Altijd de beste deal’-actie op de website van Simpel

Bij de sim only van 4,50 euro per maand krijg je 250MB aan data, 100 belminuten en 500 sms’jes. Kies je voor het abonnement van 7,50 euro per maand, dan heb je de beschikking over 2GB data, 250 belminuten en 500 sms’jes. Voor 10 euro per maand krijg je een Simpel sim only met 4GB data, 500 sms’jes en een onbeperkte belbundel. Bij alle abonnementen kun je ervoor kiezen om onbeperkt te bellen, en dat kost 1,50 euro per maand extra. Let op: Simpel rekent verder 20 euro aan aansluitkosten.

simpel altijd de beste deal

Wil je de nieuwe Simpel sim only-abonnementen bekijken? Of wil je de bundels juist vergelijken met andere providers? Bekijk dan onze alle actuele aanbiedingen in de onafhankelijke sim only-vergelijker van OnlySim. Hier vind je altijd een deal die het beste bij jouw wensen past.