Met de Sim Only Voordeelweken van Mobiel.nl krijg je nu tijdelijk een JBL-koptelefoon gratis. De aanbieding geldt voor iedere sim only die de winkel in zijn assortiment heeft.

Sim Only Voordeelweken

Als je nu een sim only-abonnement afsluit via Mobiel.nl krijg je er een gratis JBL-koptelefoon bij. Na het bestellen van je abonnement kun je de hoofdtelefoon aanvragen, waarna je ‘m kosteloos thuisbezorgd krijgt.

De actie is onderdeel van de Sim Only Voordeelweken van Mobiel.nl. Deze aanbiedingsperiode loopt van 6 februari tot en met 5 maart, waarna je tot en met 15 maart de tijd hebt om je koptelefoon aan te vragen.

De JBL T450 is een on-ear koptelefoon die prima presteert voor zijn prijsklasse. Met een lichte nadruk op basrespons is hij geschikt voor allerlei soorten muziek. Bovendien heeft de T450 een microfoon ingebouwd, waardoor je onderweg zonder moeite een telefoongesprek kunt voeren. Je kunt ‘m daarnaast eenvoudig opvouwen en opbergen als je even geen muziek meer wil luisteren.

Sim only-abonnementen zijn in opkomst in Nederland. Vooral nu de overheid nieuwe regels heeft ingevoerd op het gebied van telefoonkrediet is het los kopen van een smartphone met een sim only-abonnement populairder dan ooit. Onder de nieuwe wetgeving wordt een abonnement met een mobiele telefoon van meer dan 250 euro registreerd als lening bij het BKR.

Een sim only-abonnement is doorgaans een stuk interessanter dan een abonnement met smartphone. Met één van de vele goede sim only-aanbiedingen ben je voordeliger uit en betaal je alleen voor wat je zelf nodig hebt.