Iedere maand gebeurt er weer een heleboel op het gebied van sim only-abonnementen. Maar hoe houd je bij wat er allemaal gebeurt? OnlySim helpt je een handje met een handig overzicht van het belangrijkste nieuws.

Het belangrijkste sim only-nieuws van september 2017

Iedere maand vinden er weer een hoop verschuivingen plaats op het gebied van sim only-abonnementen. Providers komen met nieuwe kortingsacties, faseren oude abonnementen uit of komen met interessante aanbiedingen. In dit artikel biedt OnlySim een overzicht van wat er de afgelopen maand allemaal is gebeurd.

Simyo introduceert belbundel voor als je tegoed op is

sim only-nieuws

Simyo heeft een nieuwe bundel geïntroduceerd, die vooral interessant is voor mensen die vaak door de belbundel van hun Simyo sim-only heen gaan. Voor twee euro koop je 50 minuten erbij, wat neerkomt op vier eurocent per minuut. Dat is een stuk minder dan de 31 cent die je eigenlijk moet betalen als je buiten je bundel belt.

Volgens de provider haal je de bundel er al uit als je meer dan zes minuten over je bundel heen gaat. Je activeert ‘m eenvoudig via de Mijn Simyo-app, of via de website van de provider door in te loggen op je account. Daar vind je ook databundels die je bij kunt kopen, voor het geval je over je datalimiet heen gaat.

Mobiel.nl geeft cashback van 50 euro op nieuwe smartphones

sim only-nieuws

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone naast je sim only? Dan heeft webshop Mobiel.nl nu een interessante actie voor je lopen. Heb je een sim only-abonnement afgesloten bij de webwinkel, en koop je vervolgens een losse smartphone, dan krijg je 50 euro retour op je aankoop.

Om de 50 euro retour te krijgen, hoef je je niet te haasten. Je hebt na het afsluiten van je sim only nog een jaar de tijd om een losse smartphone te kopen en het bedrag aan te vragen. Deze actie loopt nog tot 31 december 2017, dus je hebt nog even om iets uit te zoeken.

Tibbaa Mobile: nieuwe sim only-provider voor niet-bellende jongeren

Tibbaa Mobile

Het ticketingbedrijf Tibbaa is gestart met een eigen sim only-provider, gericht op jongeren die hun smartphone voornamelijk gebruiken voor data. Het goedkoopste abonnement kost 8 euro per maand, en biedt je onbeperkt toegang tot WhatsApp, Facebook en andere social media. Wil je ook bellen en sms’en, dan moet je al gauw meer geld neerleggen.

Of het nieuwe Tibbaa kans van slagen heeft op de Nederlandse markt, is nog onduidelijk. Ook is de provider nog niet aangesloten bij prijsvergelijkers, waardoor het lastig is om te bepalen of de abonnementen echt goedkoper zijn dan alternatieve providers. In de sim only-vergelijker van OnlySim vind je in ieder geval van alle andere providers het beste aanbod voor jouw situatie.