Iedere maand gebeurt er weer een heleboel op het gebied van sim only-abonnementen, waardoor het lastig bij te houden is. OnlySim helpt je een handje met een handig overzicht van het belangrijkste nieuws.

Het belangrijkste sim only-nieuws van oktober 2017

Iedere maand vinden er weer een hoop verschuivingen plaats op het gebied van sim only-abonnementen. Providers komen met nieuwe kortingsacties, faseren oude abonnementen uit of komen met interessante aanbiedingen. In dit artikel biedt OnlySim een overzicht van wat er de afgelopen maand allemaal is gebeurd.

Simyo introduceert Simyo Compleet: extra voordeel met KPN Vast

Simyo heeft extra voordeel geïntroduceerd in de vorm van Simyo Compleet. Dat betekent dat als je vast internet of televisie van KPN afneemt, je korting krijgt op je Simyo-bundel. De provider maakte al gebruik van het mobiele netwerk van KPN, maar intensiveert de samenwerking met de provider door ook vaste producten mee te rekenen.

Als je in aanmerking komt voor Simyo Compleet, wordt je abonnement verdubbeld. Zowel je belbundel als je datategoed worden vertweevoudigd. Om in aanmerking te komen voor Simyo Compleet hoef je niets te doen, behalve ervoor te zorgen dat je Simyo sim-only en KPN-abonnement op hetzelfde adres geregistreerd staan.

Hollandsnieuwe introduceert bundel van 5GB en verlaagt tijdelijk prijzen

De provider Hollandsnieuwe heeft een nieuw abonnement geïntroduceerd. Waar je voorheen kon kiezen tussen een bundel van 1000, 2000, 3000 of 4000 eenheden, is er nu een abonnement van 5000 toegevoegd. Dat betekent dat je 5000 minuten, sms’jes of MB’s mag opmaken. Het abonnement van 4000 eenheden komt wel te vervallen.

Naast het nieuwe abonnement, hanteert de provider tijdelijk lagere prijzen. Daarnaast betaal je nu geen aansluitkosten, wat je een besparing van 30 euro oplevert. Ook is 4G standaard inbegrepen bij alle abonnementen. In onze prijsvergelijker vind je alle hollandsnieuwe sim-only’s en waar je ze het goedkoopst vindt.

Apple iPhone X nu te pre-orderen

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver: de start van de iPhone X pre-order. Door de grote vraag was het toestel al gauw uitverkocht, ondanks zijn hoge adviesprijs. De versie met 64GB aan opslagruimte kost namelijk maar liefst 1159 euro(!). Daar staat tegenover dat het toestel uitgerust is met geavanceerde gezichtsherkenning (Face ID), de krachtigste chip en een randloos oled-scherm aan de voorkant.

Je kunt uiteraard de iPhone X met abonnement bestellen, maar dan betaal je al gauw meer dan 70 euro per maand, of je moet een groot bedrag bijleggen. Als je de iPhone X los koopt, kun je hier zelf een sim only-abonnement bij kiezen. Zo zit je niet vast aan hoge maandelijkse kosten, maar betaal je alleen voor de bundel die jij nodig hebt. Vergelijk alle sim only-abonnementen van de providers in onze prijsvergelijker.